ÉLETMÓDI

Nem működik a telefonod? Magyarok ezrei ébredtek erre!

Még menthető a dolog.
  • Szerző: KAM

Több ezer feltöltőkártyás SIM-kártyát kapcsoltak ma ki Magyarországon.

Június 30-án lejárt a határidő, mától működésképtelenek azok a SIM-kártyák, amelyekkel kapcsolatban a jogos tulajdonosaik nem végezték el a törvényekben előírt adategyeztetést. De van még remény, hogy újra éljenek!

Sem telefonálni, sem sms-ezni, sem internetezni nem tudnak mától azok, akik nem tettek eleget a törvényi előírásoknak és tegnap éjfélig nem egyeztették adataikat a szolgáltatóikkal. 

Információink szerint ezért több ezer hívószám szűnt meg éjfélkor. 

A korábbi hírekkel ellentétben most úgy tűnik, van még mód arra, hogy visszakapjuk a figyelmetlenségünk miatt elvesztett mobilszámunkat. 

Ezt kell tenned!

TELEKOM

A cég azoknak a feltöltőkártyásoknak, akik tegnap éjfélig nem egyeztettek adatokat náluk, kiküldött sms-ben egy kódot. Ennek a segítségével szeptember 30-ig az interneten keresztül is köthetnek új szerződést a régi mobilszámukra. 

TELENOR

Ha 2017. szeptember 1-ig bármelyik üzletben új szerződést kötnek, visszakaphatják régi számukat, sőt, egyenlegüket is. Sőt, februárig a számot bármikor visszakaphatják, az egyenleget azonban csak szeptemberig.

VODAFONE

A cégnél bárki visszakaphatja egyenlegét, telefonszámát, sőt, a SIM-kártyája is marad, ha telefonon vagy egy ügyfélszolgálaton új szerződést köt.

Tehát amennyiben nem működik mától a telefonod, a legegyszerűbb, ha besétálsz a szolgáltatód egyik üzletébe!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?