ÉLETMÓDI

Nem hivatalos magyar szavazás indult a világ legszebb nőjéről, íme néhány meglepő vélemény

Miközben a férfiak azt hiszik, a gyengébb nem tagjai egy másik nőről csakis rosszakat mondhatnak, az élet nem először bizonyítja, hogy ez nincs így. Sőt: a minap az asszonyok arról szavaztak, hogy szerintük melyik nő a legszebb.
  • Szerző:

Az nem kérdés, hogy a férfiakat mi fog meg egy vonzó nőben, és miért vágják rá egyből, hogy szerintük a világon ő a legszebb; de vajon kire szavaznának a szebbik nem tagjai? Egy magyar fórumon igencsak hosszú beszélgetés kerekedett a kérdésből, és a nők sorra neveztek meg ismert dívákat. Az is kiderült, hogy a hölgyek legtöbbször példaképként tekintenek ezekre az igencsak szemrevaló nőkre. Lássuk, kikre szavaztak a legtöbben!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Pixabay.com

1. A mai napig szexszimbólum

Marilyn Monroe még mindig viszi a pálmát, ami nem csoda: az asszonyok közül rengetegen választották őt, és sokan hozzáfűzték, hogy hiába szabadabb most a világ, kevés nőben van meg az a természetes bujaság, ami benne megvolt.

2. Igazi kaméleon az Öngyilkos osztag őrült szereplője

Sokan az őrült gyilkos, Harley Quinn szerepében ismerték meg, pedig Margot Robbie már bizonyította, hogy tud lágy és nőies is lenni. Nem csoda, hogy sokan őt jelölték a világ legszebb nőjének.

3. Még a nőket is elbűvöli a Fekete Özvegy

 

Rengeteg magyar nő írta, hogy szerintük Scarlett Johannsson a legszebb, és ezen semmi meglepő nincs: a szőke szépség nem csupán a kemény harcosnő szerepét tudja magára ölteni, sőt: legtöbbször igencsak bájos és szexi jelenség.

4. Tarolt a magyar műsorvezetőnő

Fotó: Sulyok László / Ripost

Legalább annyian szavaztak Liptai Claudiára, mint a világsztárokra; a műsorvezető rengeteg asszony számára testesíti meg mindazt, amilyennek egy igazi nőnek lennie kell.

5. Kamaszlányok példaképe volt

A kilencvenes évek nagy csillaga volt Sandra Bullock, de a mai napig rajonganak érte a nők. Itthon sokan nőttek fel a filmjein, és stílusát, mozdulatait sokan utánozták tinikorukban.

6. Nem csak a sárkányok miatt szeretik

Nem maradt ki a felsorolásból a Trónok harcából ismert Emilia Clarke sem; akiért nem csupán azért rajonganak a nők, mert ő játszotta a Sárkányok Anyját, hanem azért is, mert őszinte mosolyával és könnyed kisugárzásával a képernyőn keresztül is pozitív energiákat áraszt magából.

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Ezek a legjobb ünnepi főételek
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?