ÉLETMÓDI

Nem hiszel a szemednek: mostantól férfimelltartó is kapható - Fotók

Olyan terméket dobtak piacra, amire nehéz szavakat találni...
címkék:
  • Szerző: Ripost

Néhány évvel ezelőtt még a lenge boxerek voltak az igazán menők, ha férfiak alsóneműjéről volt szó. Aztán divatba jöttek a szűkebb fazonok, ma pedig már újra elkezdett hódítani a fecske modernizált változata is. Arra azonban senki nem gondolt, még legmerészebb álmában sem, hogy valakik piacra dobják a férfiaknak készült melltartót. Bizony, jól olvastad, és nem fogsz hinni a szemednek, ha megnézed a képeket.

A legdurvább az egészben, hogy ez egyáltalán nem vicc.

És ha azt gondolnád, hogy ez azoknak a férfiaknak készült, akik férfipartnerükkel bújnak ágyba, hát nagyot tévedsz. Szóval készülj, mert mutatunk további fotókat is, és ez hagyján, mert mutatunk néhány visszajelzést is a vásárlóktól! LAPOZZ!


"Elképesztően szexi! És a barátnőm imádja, amikor ezt viselem!" - írja az egyik vásárló.

"Nagyon jó érzés ilyen finom anyagból készült holmit viselni. Istenien érzem magam benne, és jobban is alszom tőle" - mondja valaki más.

"Amikor először megláttam a pasimon, nagyon meglepődtem. De most már kimondottan bejön! És jó érzés hozzábújni" - írja egy hölgy, aki a partnere nevében mond köszönetet.

Ha még nem tudtál betelni a bizarr látvánnyal, akkor ne habozz. Vannak ugyanis még extrább meglepetések a kínálatban! LAPOZZ!


A melltartókon kívül lehet ám kapni hálóinget is, méghozzá selyemből.

Sőt szexi tangát is, amit egy barátnő is kölcsönvehet, ha ahhoz támad furcsa kedve.

De a legizgalmasabb mégis mind közül a melltartós összeállítás. Íme még egy, búcsúzóul.

címkék:
És ezeket olvastad már?