ÉLETMÓDI

Nagy, tavaszi szerelmi horoszkóp

Mi vár rád, amikor kivirágzik a természet?
címkék:
  • Szerző: FB

A tavaszig már szinte centiket sem kell vagdosni: annyira közel van, hogy a fák máris rügyekbe borultak. De vajon mit hoz szerelmi életedben ez az évszak? Most kiderül.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

instagram

Kos

Még mindig siratod régmúlt szerelmed, gyakran eszedbe jut, hol rontottad el, mit lehetett volna másképp tenned. Azt javasoljuk, nézz inkább előre! Fel a fejjel, engedd el a múltat, és ahelyett, hogy belevetnéd magad a kontroll nélkül párkeresésbe, inkább cselekedj ezúttal megfontoltan. Vedd észre a jeleket! Ne menj fejjel a falnak, hanem engedd, hogy szépen, fokozatosan bontakozzon ki előtted új életed. Most kezdődik éppen!

Bika

Tele vagy reményekkel, és jól is teszed, hiszen ez az évszak szerencsés fordulatokat ígér számodra. Sokak tetszését váltod ki az ellenkező nem tagjai közül, neked mindössze annyi dolgod lesz, hogy kedvedre válogass. Ez persze nem is olyan egyszerű. Gondold végig, mit, vagyis kit szeretnél pontosan. És hallgass a megérzéseidre.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

???́??? ? | ????????? ??????? (@oceane.juhan) által megosztott bejegyzés,

Ikrek

Kissé bezárkóztál az utóbbi időben, és még nem teljesen múlt el ez a magadba fordulós időszak. Ne érezd sürgetve magad, mindennek el fog jönni a maga ideje. A következő hetek során észre fogod venni, amint észrevétlenül oldódni kezdesz és nyitottabbá válsz. Környezetednek is fel fog tűnni, mennyi kisimultabb és harmonikusabb vagy. Itt a remek alkalom, hogy ismerkedni kezdj!

Rák

Tele van a szíved szeretettel. Alig várod, hogy megoszd azzal, aki párod lesz. Figyelj rá oda, hogy méltó embert találj, válogasd meg, kit avatsz be legbelsőbb titkaidba. Most akadnak néhányan körülötted, akik boldogan csapják majd a szelet, de szándékaik nem teljesen komolyak. Akad köztük azonban majd valaki, akinek tényleg érdemes bizalmat szavaznod.

Oroszlán

Megtépáztak az elmúlt hetek. Nagy változásokat élsz meg az életedben, és a legfontosabb most, hogy megtaláld a belső harmóniát, újra az lehess, akire büszkén tudsz visszanézni a tükörből. Ne másoktól várd a megerősítést, hanem saját magadat emeld fel! A többi már jön magától. A hódítással ezúttal sem lesz gondod. Úgyhogy ne aggódj a jövőd felől, a valódi és régen várt szerelem már az ajtóban kopogtat.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Свадебный Фотограф Одесса ???? (@andrey_bondarec) által megosztott bejegyzés,

Szűz

Pezsegni fog körülötted az élet. Bújj ki a csigaházból, fogadd el a meghívásokat, és mozdulj ki! Mi a legrosszabb, ami történhet? Legfeljebb csak annyi, hogy átélsz néhány élményt ahelyett, hogy otthon ülnél. Nézz a megszokottnál kicsit alaposabban körül a környezetedben. Van valaki, akit már régóta ismersz, mégis elkezdett más szemmel nézni rád. Talán érdemes neked is kicsit változtatnod a vele kapcsolatos hozzáállásodon...

Mérleg

Végre vége a szürke és egyhangú napoknak. Alig vártad, hogy te magad is napsütéses mosollyal az arcodon kezdhess új életet. Nincs előtted ezúttal lehetetlen. Élvezd ki ezt az örömteli időszakot, és könnyen lehet, hogy olyasvalakivel fogsz megismerkedni, aki egy életen át a társad lesz majd.

Skorpió

Sokat segítesz magadon, ha kicsit kevesebb gyanakvással, több empátiával fordulsz a világ felé. Hidd el, hogy a sebezhetőbb arcod sokak számára kimondottan szimpatikus lehet, és egyáltalán nem mindenki él vissza az őszinteséggel, sőt. Aki pedig mégis? Az őt minősíti, nem pedig téged...

Nyilas

Tele vagy kétellyel megbánással. Próbálsz úgy tenni, mintha minden rendben lenne, de a lelked mélyén te is tudod, hogy az elmúlt időszakban sok dolgot másképpen kellett volna csinálnod. Próbálsz ugyan ismerkedni, de mégis ott munkál benned a lezáratlan múlt. Mielőtt tovább lépsz, győződj meg róla, hogy van-e még visszaút! Megéri kockáztatni, mert megnyugszik tőle a lelked, és az is lehet, hogy helyrehozható az, amiről korábban már letettél.

Bak

Egyensúlyba kerültél önmagaddal. Ezt nagy becsben tartod, mert volt valaki az életedben, aki mindent elkövetett, hogy ebből kibillentsen. De hiába, mert erős voltál, és nem fogott ki rajtad. Legyél magadra nagyon büszke, meríts ebből erőt, és várd nyitott szívvel azt az embert, akivel ezen a tavaszon szinte biztosan megismerkedsz majd.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

couples 190k ? (@_couple_videos_) által megosztott bejegyzés,

Vízöntő

Hajlamos vagy mostanában kételkedni magadban. De miért tennéd? Tisztában vagy értékeiddel, erősségeiddel és gondjaiddal. És ez így van rendjén. Hidd el, senki sem tökéletes! Jól teszed, ha te sem a tökéletest keresed, hanem azt, aki számodra izgalmas és érdekes. Jó esély van rá, hogy egy kellemes ismeretségből, barátságnak tűnő kapcsolatból fokozatosan átalakul majd mélyebbé az érzés a következő hónapok során.

Halak

Szinte lubickolni fogsz a sikerben. Tele leszel önbizalommal, sikerélménnyel, pozitív élményekkel! Töltődj fel, élj az élet kínálta lehetőségekkel és élvezd ki azokat az örömöket, melyeket tálcán nyújt most eléd az élet. Eleget vártál rá, hogy végre nyakig merülj el benne.

Ripost előfizetés banner

címkék:
És ezeket olvastad már?