Orbán Viktor: Amíg nemzeti kormány van, Magyarország nem lép háborúba!

POLITIK
Létrehozva: 2018.11.04.

Nagy, novemberi, szerelmi horoszkóp: megtudod, megérkezik-e a boldogság!

Boldog lesz a párkapcsolatod? Megtalálod a Nagy Õt? Most kiderül!

Mit tartogat szerelmi életedben ez a hónap? Boldog leszel? Elmélyül a kapcsolatod? Megérkezik az Igazi? Nézd meg csillagjegyed, és megtudod.

Bak

Szerelem terén ez a te hónapod! Ha már van párkapcsolatod, akkor minden gyönyörűen alakul, sőt még előrébb is léphettek akár összeköltözéssel, akár gyerekvállalással, komolyabb elköteleződéssel. Ha még egyedülálló vagy, akkor tekints bizakodóan ezekre a hetekre! Minden azt mutatja, hogy megérkezik hozzád, akire már régóta vártál.

Vízöntő

Kisebb hullámvasútra számíthatsz ebben a hónapban. Lesznek nagyon szép magaslatok, de hullámvölgyek is. De jó hír, hogy mindezt átvészeli párkapcsolatod, és hónap végén, amikor már minden kiegyensúlyozottá és harmonikussá válik, elmondhatjátok, hogy még a nehézségeken is sikerrel tudtok átlendülni. Ha egyedülálló vagy, akkor legyél körültekintő, nyitott, de óvatos. Sokakkal találkozhatsz most. Köztük olyannal is, aki csalódást okoz. De nem kizárt, hogy hosszú és boldog kapcsolatot ígér majd az egyik új találkozás.

Halak

Lesznek köztetek viták, konfliktusok, akár még komolyabb veszekedésre is számíthatsz. De ez ne bizonytalanítson el, mert rendezni tudjátok dolgaitokat! Ismerkedésre is alkalmad nyílik, bőven lesz lehetőséged új találkozásokra. Egyelőre nehéz kiszámítani, hogy melyik milyen elköteleződést mutat, ezért szavazz bizalmat, de legyél inkább lassú és óvatos.

Mutatjuk a következő csillagjegyeket is! LAPOZZ!


Kos

Ebben a hónapban valahogy nem vagy igazán formában. Kedvetlen, fásult vagy párkapcsolatodban is, inkább a dolgok árnyoldalát látod meg. Érdemes erőfeszítéseket tenned, hogy észrevedd a jót is magad körül, és lehetőleg minél több közös programot szervezned pároddal. Ha magányosan élsz, akkor valaki felkeltheti a figyelmed és lelkessé is válhatsz, de inkább csak lassan ismerkedj most, a fontos döntéseket halaszd későbbre.

Bika

Remekül alakul most a párkapcsolatod. Sok romantikus programban lesz részed, igazán egymásra vagytok hangolódva partnereddel, meghitt pillanatokat tudtok együtt eltölteni, ez pedig tovább mélyíti köztetek az összetartozás érzését. Ha még nem találtad meg az Igazit, akkor nagyon jó esélyed van rá, hogy most bekopogtat életedbe. Járj nyitott szemmel! Akár egy életre szóló szerelem is rád találhat most.

Ikrek

Kicsit elégedetlen, rosszkedvű és türelmetlen vagy ezekben a hetekben. Sürgetni szeretnéd a dolgokat, de jobban teszed, ha inkább kivársz, és megadod az időt arra, hogy kiforrjon a helyzet, te pedig tisztábban és nyugodtabban láss át mindent. Türelmetlenségre akkor is számíthatsz, ha keresed a Nagy Õt. Ne ugorj most fejest bármilyen kapcsolatba, ne keseredj el, ha kissé várnod kell - a hónap vége felé már megindulnak a pozitív változások.

Nézd meg a következő csillagjegyeket is! LAPOZZ!


Rák

Meghittség, szívet melengető összetartozás érinti meg a lelked ezekben a hetekben. Még közelebb kerültök egymással pároddal, mint ahogyan eddig voltatok. Az intimitás, a romantika, a közösen és egymás családjával töltött idő egyre erősebb szebbé és teljesebbé teszi szerelmeteket. Egyedülállóként sok flörtben, bókban és udvarlásban lehet részed. Ezek nagy része inkább csak kaland, de sok erőt és magabiztosságot nyerhetsz belőle a várva várt szerelem közeli érkezéséhez.

Oroszlán

Vegyes, változatos, hullámzó hetek várnak rád. Számíthatsz konfliktusokra és vitákra, de nem kel aggódnod, mert túl fogtok jutni rajta, és végül harmonikus, összhanggal teli véget ér a hónap. Ha még nincsen párod, akkor nagy lesz a kísértés, mert megismerkedhetsz valakivel, aki nagyon vonzani fog. Legyél vele óvatos, mert lehet, hogy ő csak kalandra vágyik. Mérlegeld, te mit is szeretnél pontosan.

Szűz

Beszélgessetek sokat ebben a hónapban pároddal. Töltsetek kettesben minőségi időt, és figyeljetek oda egymásra! Ez fontos ahhoz, hogy megszabadulj esetleges kételyeidtől és összekovácsoljon benneteket. Ha még nem jött el a Nagy Õ, akkor ezekben a hetekben inkább magadban készülj majdani érkezésére. Ez még nem az ismerkedés igazi hónapja, de ha magaddal harmóniába kerülsz és kiegyensúlyozott, békés és nyitott maradsz, akkor nagyon megkönnyíted leendő pároddal a szép összhangot.

Mutatjuk a következő csillagjegyeket is! LAPOZZ!


Mérleg

Lesznek kemény napok, erőpróbák és néha úgy érezheted, mindennek vége. De ne félj, mert ez mindössze egy akadály, melyet le kell küzdenetek és sikerrel túl is léptek rajta. Egyedülállóként most sok ajánlatot kapsz és bőven lesz lehetőséged ismerkedni. Élj az alkalmakkal, mert jó az esély rá, hogy akár a tökéletes társad is közöttük legyen.

Skorpió

Kedveskedés, meglepetések, szeretettel teli egymásra figyelés, összebújások és meghitt beszélgetések várnak rátok novemberben. Szép heteknek néztek elébe pároddal, élvezd ki a közös időt és oldódj fel benne! Ha nincsen partnered, akkor számíts rá, hogy rád talál most a szerelem. Méghozzá akkor, amikor nem is gondolnád...

Nyilas

Hallgass a belső hangodra, az ösztöneidre, a szívedre! Ezek megsúgják egészen biztosan, hogy jó úton jársz-e és hogy mit kell tenned. Tedd most félre a jótanácsokat, és koncentrálj arra, hogy lelked mélyén mi az, amire te igazán vágysz. Egyedülállóként pozitív változások előtt állsz, de ne kapkodj, ne sürgesd és ne is erőltesd. Engedd, hogy az élet alakítsa a dolgokat, és főleg a hónap második felétől reméld az előrelépést.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Elképesztő, hogyan szállította rakományát egy autó a 3-as úton, ilyet még a Magyar Közútnál se láttak - videó

origo.hu

Bugyi nélkül fotózták a Magyarok Világszépe királynőjét

borsonline.hu

Csobot Adél és Istenes Bence a poklok poklát járja meg - külföldön érte őket utol a szerencsétlenség

hirtv.hu

"Üljön be a szerkesztőségbe lapot készíteni!" – vágta oda Hont András Magyar Péternek

ripost.hu

Kizuhant egy 3 éves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a Kossuth Lajos utcában

hirtv.hu

Vezércikk - Orbán Viktor: Húsz éve minden európai választást megnyertünk + videó

origo.hu

Brutális bírságot kapott az RTL Klub

travelo.hu

Újra akcióba lendülnek a Google Utcakép autói

origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

Özönlenek a gratulációk Vastag Csabának és feleségének

ripost.hu

Meglepő döntést hozott Kis Grófo testvére a szolnoki luxusházzal kapcsolatban

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

ÉLETMÓDI

Locsolkodás szárazon: az alkoholallergia jelei

ÉLETMÓDI

Megöntözlek rózsavízzel, hogy ne hervadozzál!- Hollywoodi sztárok saját kölnivel

ÉLETMÓDI

Csak a legokosabbak tudják 32 másodperc alatt megoldani a húsvéti képrejtvényt

ÉLETMÓDI

360 millióért duplex lakása is lehet, és 135 négyzetméteres terasza a belvárosban!

ÉLETMÓDI

Megszállottan szerelmes vagy a párodba? Lehet, Bovaryné-szindrómád van

ÉLETMÓDI

Így erősítsd meg otthon a gátizmaidat! Nem csak nőknek!

ÉLETMÓDI

Nem tudsz dönteni az indukciós és a kerámia főzőlap között? Segítünk, melyiket válaszd!

ÉLETMÓDI

A kínai horoszkóp felfedi: ezekre a jegyekre szenvedés vár márciusban