ÉLETMÓDI

Nagy, májusi szerelmi horoszkóp

Nézd meg, mit hoznak számodra a következő hetek.
címkék:
  • Szerző: MZ

Mit tartogat a májusi hónap számodra? Vajon eljön végre a várt boldogság? Most kiderül.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

instagram

Kos

Komoly felismeréseken vagy túl, sok dolgot átértékelték az elmúlt hetekben. Most megpróbálsz annak mentén haladni tovább, ahogyan a szíved diktálja. És jól is teszed, hiszen így van csak igazán esélyed a boldogságra – esetleg a továbblépésre. Valaki sokat jár a fejedben. Engedd, hogy magukkal sodorjanak az események...

Bika

Kicsit kétkedőbb vagy a szokásosnál, és igyekszel nem ringatni magad komoly álmokba. Érdemes viszont bizakodóbbá és nyitottabbá válnod. Kockázat nélkül nincs nyereség, és a boldogság miatt igenis megéri kockáztatni olykor.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

@daniloymichellebb (@daniloymichellebb_rd) által megosztott bejegyzés,

Ikrek

Változékony a hangulatod. Szeszélyességed azonban izgalmassá tesz mások számára. Ez a hónap még nem a nagy összejöveteleké és társasági életé, mégis arra biztatunk, vedd fel a kapcsolatot régi barátokkal és ismerősökkel. Talán éppen arrafelé vár rád a szerelem...

Rák

A napsütés és a tavasz feltölt, és jókedvre derít, mely szeretteidre is átragad. Élvezd ki a velük közösen töltött pillanatot, és töltődj fel! Korábbi aggályaid a következő hetekben szertefoszlanak, és ez felszabadító erővel hat rád.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Couples_goals (@togetherness.inn) által megosztott bejegyzés,

Oroszlán

Rosszul érint, hogy a bezártság miatt nincs lehetőséged új ismeretségekbe és flörtökbe kezdeni. De szerencsére ez sem lomboz le, és megtalálod a módját annak, hogy kiélvezd nőiességed a négy fal között is. Az internet és a meglévő ismeretségek kiváló lehetőséget nyújtanak erre.

Szűz

Eddigi óvatos ismerkedésed egyre mélyebbé és tartalmasabbá válik, ahogyan jobban megismeritek egymást választottaddal. Élvezd ki egymás felfedezésének minden pillanatát, mert lehet, hogy éppen a Nagy Ő az, akivel a közelmúltban találkoztál.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Dani Tatay (@danitatay) által megosztott bejegyzés,

Mérleg

Valaki gyakran jár a fejedben, foglalkoztat, hogy mi lehet vele, és sokszor gondolsz rá. Ne félj kimutatni érdeklődésed. Hidd el, a mostani körülmények között mindenkinek jól esik néhány jó szó és kedvesség...

Skorpió

Ideje a megbocsátásnak és a büszkeség elengedésének. Mindenki megérdemel tiszta lapot és új kezdetet. Igen, még te is. Ne ostorozd magad és mást sem, hiszen ezzel csak a saját lelked mérgezed meg. Inkább becsüld meg jól azt, aki most melletted áll, mert megéri.

Nyilas

A mostani, csöndesebb, otthon töltött időszak komoly felismeréseket hoz számodra. Ráébredsz arra, mit kellett volna másképpen tenned. Bár régi kapcsolatodat már nem mentheted meg, sokat segít a megtisztulásban, ha őszintén megbánod, amiben hibáztál, és saját, belső harmóniádat is megteremted.

Bak

Amennyire a lehetőségeid engedik, élvezd ki a simogató napsütést és a saját magaddal töltött időt. Egy lehetőségekkel teli időszak kapujában állsz, és olyan ember bukkan fel az életedben, akire mindig is vágytál.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

✨Soul Coach ॐ ? Artists ??? (@marta_madhubliss) által megosztott bejegyzés,

Vízöntő

Gyakran érzed mostanában, hogy türelmetlen vagy és feszült. Ne ostorozd magad ezek miatt, hanem engedd magadnak megélni ezeket az érzéseket. Viszont ne zárkózz el teljesen a külvilágtól. Barátaid és szeretteid melletted állnak.

Halak

Lelkesen várod a tavasz hátralévő heteit, ahogyan a nyarat is. Úgy érzed, bármire képes vagy, és nem is tévedsz ebben. Addig is, amíg elérkezik a kerti partik és társasági események ideje, engedj a kíváncsiságodnak, és próbáld ki, milyen érzés interneten flörtölni. Ki tudja, akár még kellemes meglepetésben is részed lehet...

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?