Létrehozva: 2016.12.14.

Nagy, karácsonyi akciókörkép! Mutatjuk, hol vásárolhatsz olcsóbban

Ne tülekedj fölöslegesen az ajándékvásárlás finisében. Megmutatjuk, hol és min tudsz most spórolni.

Elértünk a készülődésnek abba a szakaszába, amikor már tényleg minden üzlet tömve van, neked pedig méteres sorokban kell toporognod, ha be akarod szerezni, ami még kimaradt.

Körülnéztünk az online áruházakban, hogy milyen akciókat kínálnak. Összegyűjtöttük neked az ajánlatokat, így nemcsak a sorban állást úszhatod meg az online vásárlással, de még spórolni is tudsz!

Lakás, otthon, dekoráció

A Jysk december 13-14-én 20-60%-os kedvezményt ad minden lakástextíliára. Tehát ha ma megrendeled, amit kinéztél, akkor még tudsz élni az akcióval! Szőnyegeken például tudsz spórolni akár 7-8 ezer forintot is.

És az ágyneműhuzatok, függönyök, törölközők és egyéb textíliák  is most kedvezményesek.

A Kikában egységesen 20%-ot adnak december 17-18-án minden lakástextíliára, függönyre, szőnyegre. Addig még van néhány napod körülnézni, tehát a honlapon még nem az akciós árak szerepelnek.

A konyhába pedig szintén ezen a két napon érdemes innen beszerezni a bútorokat, mert 15%-ot engednek az árából az étkezőasztaloknak, étkezőszékeknek és -bútoroknak.

Műszaki cikkek

Az Euronics elég nagy leárazásba kezdett. Õk kategóriánként csoportosították az akcióikat. A honlapjukról kiderül, hogy a háztartási kisgépekre akár 20%-ot adnak, a mobiltelefonokra szintén, ha pedig új tévét szeretnétek, akkor 50 ezer forint körüli összeget is spórolhattok az akciójuk ígérete szerint.

Az Extreme Digital oldalán konkrét termékek akciós árai vannak feltüntetve. Ezt végigböngészve az derül ki, hogy a kijelölt notebookokra átlagosan 10%-os kedvezményt adnak, de például találhatsz hangszórót 30% körüli akcióval és biciklit 50%-kal olcsóbban.

Sport

A Hervis most cipőkben akciózik nagyot: futócipőn 30% körüli összeget tudsz spórolni, túracipőkkel is hasonló a helyzet, bár nagy szórással.

De síeléshez például 40% körüli kedvezménnyel elég sok dolgot beszerezhetsz, és vannak biciklik is hasonló engedménnyel.

A Decathlonnál az utolsó darabokat árazzák le. Futáshoz a különböző ruhák, cipők és kiegészítők 30-40%-kal simán megtalálhatók.

De itt résen kell lenni, mert ezek kiárusított holmik. A kategória neve ("utolsó darabok") alapján nincs belőlük nagy készlet raktáron.

Cipő

Szép mennyiségben vannak leértékelt cipők a Deichmannál. %-ot ugyan nem tüntetnek fel, de a képeket elnézve 30% körüli kedvezmény elég kényelmesen elérhető náluk, de akár ennél magasabb is.

Nem csak a női cipőkre vonatkozik ez, hanem a gyerek- és a férfi cipőkre is. Nem árt gyorsnak lenned, mert már több terméknél is fel van tüntetve, hogy "elfogyott".

A CCC a prémium újdonságaira ad akár 30%-ot is december 19-ig.

Ha kevésbé prémiumot keresel, akkor találsz sima akcióval is ajánlatot bizonyos darabokra, átlagosan ezeknél is 30%-kal tudsz számolni.

Parfüm

A Marrionaudnál a keresést százalékos akcióra tudod szűrni. 50%-ot például többek közt ezekre kaphatsz:

Több oldalnyi holmijuk van leértékelve 20-30-40%-ra, beleértve a krémeket és smink holmikat is. Speciális akció, hogy egységesen 30% kedvezmény jár most minden rúzsra és szájfényre december 15-ig.

Sajnos a Douglas oldalán már kicsit nehezebb megtalálni az akciókat. Valószínű, hogy náluk érdemes inkább az üzletet útba ejtened. De azért néhány terméknél fel van tüntetve kedvezményes ár. Például ezeknél itt:

Ruha

Egy ruhaüzletben rengeteg kategóriát találhatsz, ezért az időjárásra és a szezonra való tekintettel mi most a kabátokat néztük meg. Ez nem jelenti azt, hogy például ne találnál akciósan felsőket, szoknyákat vagy éppen nadrágokat! A kabátok kapcsán viszont elmondható, hogy az Orsay 30% körüli akcióval elég sok stílusú téli holmit kínál, beleértve a dzsekit, a szövetkabátot és a szőrös mellényt is.

A H&M inkább átmeneti kabátokra ad akciót, de azért náluk is vannak melegebb, leértékelt darabok.

Ha online vásárolsz, akkor nemcsak pénzt, de sok kellemetlenséget is meg tudsz spórolni magadnak, elvégre ilyenkor néhány bevásárlóközpont már egy csatatérnek tűnik. Arra viszont figyelj oda, hogy minél hamarabb rendeld meg a kiszemelt holmit, mert bele kell kalkulálnod a szállítási időt  - ez üzletenként eltérő lehet, a honlapokon fel szokták tüntetni, mire számíthatsz. Internetes vásárlásnál lehetőséged van a terméket visszaküldeni is, ha nem olyan, mint amilyennek elképzelted, esetleg mégsem jó a méret. Hogy ennek mik a feltételei, azt minden webáruház fel kell, hogy tüntesse az oldalán. Olvasd el, tájékozódj, és ezek után már tényleg nem állhat semmi az utadba, hogy valamivel nyugodtabbá váljon a készülődésed, mint ahogyan általában szokott a vásárlási hajrában.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Varga Judit sírva mondta el, hogyan kínozta Magyar Péter

origo.hu

Kiskorú veszélyeztetése és személyi szabadság megsértésének gyanúja miatt feljelentést tettek Varga Judit interjúja után

mindmegette.hu

Muskátli kiültetése a tél után: ha így csinálod, nyáron ontani fogja a virágokat

mandiner.hu

Hajdú Péter: Borzasztó helyzetben van Varga Judit

ripost.hu

A síron túlról üzent Diana, ez jelenti Károly uralkodásának végét

vg.hu

Romániának is drukkolnunk kell a magyar sikerért

origo.hu

Az ajtónak vágta Magyar Péter a terhes Varga Juditot

mindmegette.hu

Így készíts vaníliás cukrot házilag - egyszerűbb, mint gondolnád!

ripost.hu

Elszólta magát Iszak Eszter? Csutiék hármasban érkeztek!

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Ezzel vége, 4 csillagjegynek szünetre van szüksége, de azonnal!

ripost.hu

Váratlan fordulat: Harry ülhet a trónra a nagybeteg Katalin miatt

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

ÉLETMÓDI

360 millióért duplex lakása is lehet, és 135 négyzetméteres terasza a belvárosban!

ÉLETMÓDI

Megszállottan szerelmes vagy a párodba? Lehet, Bovaryné-szindrómád van

ÉLETMÓDI

Így erősítsd meg otthon a gátizmaidat! Nem csak nőknek!

ÉLETMÓDI

Nem tudsz dönteni az indukciós és a kerámia főzőlap között? Segítünk, melyiket válaszd!

ÉLETMÓDI

A kínai horoszkóp felfedi: ezekre a jegyekre szenvedés vár márciusban

ÉLETMÓDI

Még reggel is az álmod hatása alatt vagy? Ez történhetett!

ÉLETMÓDI

Rámenős és domináns - 4 csillagjegy, akikkel szemben esélyed sincs!

ÉLETMÓDI

Bárkire lecsaphat a titokzatos Hashimoto-kór. Ezekre a jelekre figyelj!