EZO

Nagy erőkkel érkezik a telihold, ezért kell most óvatosnak lenni!

Nehéz, tüzes energiával lobban be a telihold vasárnap éjfél előtt. Mintha a tűz és a víz találkozna egymással. Ne csodálkozz, ha feszült vagy a napokban, engedj teret a pihenésnek!

Vasárnap éjjel lesz megint kerek, egész a Hold! A Kos jegyében fog állni, szemből világítja meg a Mérleg jegyéből a Nap. A Kos telihold tüzes, szenvedélyes energiákat hoz, nem kis feszültséggel. Nem kell ettől megijedni, az is lehet, hogy napok óta érzed már, hogy nagy a lendület, az akarás. De vigyázz, ne rohanj fejjel a falnak! Ne most konfrontálódj! Intenzív érzelmek keríthetnek hatalmukba, az sem kizárt, hogy 1-2 napig forgolódni fogsz az ágyban. Töltsd a vasárnapot pihenéssel, ha esetleg kimerült vagy, ne vállald túl magad, akár napközben is megengedhetsz magadnak egy kis alvást.


Fotó: 123 RF

Nem éppen jó a pattanásig feszülő húrt tovább feszíteni, kapcsolj ki, töltsd az időt a természetben, meditálj, sportolj, ha kedved tartja. Lényeg, hogy tudd, hol van a saját határod. Csak olyan dolgokat végezz el, amik feltétlenül fontosak, a kikapcsolódás, a pihenés legyen a nap fókuszában. A telefonod is kapjon kimenőt.

Hangulatingadozások ellen igyál egy kis citromfű teát, galagonyát, vagy fekete ribizlit. A telihold energiái már napok óta munkálkodnak, és még hétfőn is érezhetőek lesznek. Ne menj bele felesleges vitákba. Az igazi kulcsszó mindenképpen a pihenés. Engedd meg, hogy a dolgok maguktól történjenek, eleget tettél már azért, ahol most tartasz.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?