ÉLETMÓDI

Mit mutat neked ez a kép? Most kiderül, ki vagy!

Angol pszichológusok állították össze ezt a tesztet és rengeteget elárul rólad és az élethez való hozzáállásodról. Csak annyit kell tenned, hogy gondolkodás nélkül kell rávágnod, mit is látsz a képen!
címkék:

Pillants rá az alábbi képre! Mi az első, ami eszedbe jut róla, mit látsz meg rajta először? Ne hezitálj, a pillanat döntsön!

Miután választottál, olvasd el, mit mesél rólad a döntésed!

Egy robbanást látsz

Nagyon fejlett a képzelőerőd, és ez már számos helyzeten átsegített. Kreatív ember vagy, aki a művészetben tud leginkább kibontakozni. Ha még nem vágtál bele ilyesmibe eddig, akkor is benned bujkál a tehetség, érdemes lenne kipróbálnod magad, próbálkoznod. Gondold át, mit szerettél csinálni gyermekként – rajzolni, vagy inkább énekelni? Egy új hobbi soha nem árthat. Használd ki a benned rejlő kreatív energiákat és élj teljesebb életet!

Egy fát látsz

Nagyon figyelmes ember vagy, aki a legapróbb részletekre is ügyel. Semmi nem maradhat rejtve előtted, ugyanakkor érzékeny vagy, és igencsak hangulatember. Tisztában vagy azzal, hogy ha valamit meg akarsz tudni valakiről vagy valamiről, akkor ki kell várnod a megfelelő pillanatot, ami a másik fél számára a legalkalmasabb. Ezek a képességek az üzleti életben kiválóan alkalmazhatók, mivel jól tudsz hatni másokra. Sikeres vagy a munkádban, mert lelkiismeretes vagy és pontos.

Két kezet látsz

Fantáziadús ötleteid vannak, ugyanakkor a legtöbb dologban mégis a logikára hagyatkozol. Arra koncentrálsz leginkább, ami jól láthatóan a szemed előtt van. Világos, tiszta gondolataid vannak, és megbízható tanácsokat tudsz adni másoknak. A hideg racionalitás és az éles eszed segítségével bármilyen összetett és nehéz helyzetből kivágod magad. Soha nem pánikolsz feleslegesen, nyugodt maradsz, és elég okos vagy ahhoz is, hogy tudd, hogyan nyugtass meg másokat. Az emberek erősnek látnak, és ösztönösen húzódnak hozzád.

Semmit nem vettél ki a képből

Itt az ideje, hogy lazulj el egy kicsit. Úgy tűnik, kimerült vagy, és sok mindent kell megoldanod. Nehezen tudod a dolgokat más, új szemszögből vizsgálni, és sok dolgot szó szerint veszel, holott nem kéne. Tarts egy kis szünete! Tölts néhány napot egyedül, töltődj fel és ezután újult erővel tudsz fejest ugrani az elvégzendő feladatokba.

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Nincs karácsony töltött káposzta nélkül – klasszikus recept a Mindmegettétől

Ripost előfizetés banner

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?