ÉLETMÓDI

Mit látsz meg először a képen - szerelmi életed titkait fedi fel

Meglepő dolgokat tudhatsz meg most magadról...
  • Szerző: Ripost

Mindössze egyetlen pillantást kell vetned a képre – ez mégis elegendő ahhoz, hogy kiderüljön, mi is igazán fontos neked egy kapcsolatban, mire kell odafigyelned és mire számíthatsz a szerelemben.

Nézd meg ezt a rajzot és jegyezd meg, mit vettél észre elsőre!

Mutatjuk a magyarázatokat is! LAPOZZ!


1. Anya és gyermeke

Olyan ember vagy, akinek mindennél fontosabb a család. Az összetartozás, a családi egység nyújtja számodra nem csak a biztonságot és a harmóniát, de tulajdonképpen személyiséged is erre épül, ehhez kapcsolódik szervesen. Gyönyörű érték ez, azonban jó, ha észben tartod, hogy párkapcsolatodra is fontos hangsúlyt fektetned, szerelmi életedben ügyelj arra, hogy férfi és nő közötti viszony is megmaradjon pároddal azon felül, hogy családként egységet alkottok.

Nézd meg a következő jelentést is! LAPOZZ!


2. A férfiarc

Szereted távolról figyelni az eseményeket. Hogy ennek oka visszahúzódás vagy inkább az elutasítástól való félelem, azt leginkább te tudhatod, de a körülötted lévő emberek gyakran érzik úgy, hogy kihívás téged megnyitni és alaposabban megismerni. Távolságtartásod megmutatkozik a párkapcsolatban is, a bizalom lassan és fokozatosan épül ki benned, érzéseidet is időbe telik kimutatnod. De amikor közel engedsz magadhoz valakit, akkor már romantikus arcodat is megmutatod és erősen kötődsz a másikhoz.

Mutatjuk, mit árul el a következő választás, LAPOZZ!


3. A gyümölcsöt szedő nő

Fontos számodra a munka és a karrier. Egészen fiatal korod óta tudod, hogy mire vágysz, mi a célod és mit szeretnél elérni. Mindent megteszel, hogy minél profibb legyél és minden lépésed a megfelelő legyen, mely eredményre visz és melyben jól is érzed magad. Nagyszerű, hogy szem előtt tartod céljaidat, ugyanakkor fontos, hogy az emberi kapcsolatokra, a romantikára is több időt szánj. Hidd el, ettől nem fogsz távolabb kerülni vágyaidtól, sőt inkább teljesebbé és harmonikusabbá fog tenni, ráadásul plusz lendületet is ad.

Nézd meg, mit mond rólad a következő lehetőség, LAPOZZ!


4. Madarak

Született álmodozó vagy, akinek eszében sincs feladni énjének romantikus, érzékeny és kreatív részét. Különlegesen szemléled a világot, ez a képességed egy valósi ajándék, olyan, mintha egy saját buborékot képeznél magadnak, melyet megosztasz természetesen másokkal is. Érzékenységed és álmodozó éned azonban sokszor kemény csalódásokat is okoz. Ne mondj le a bizalomról és a romantikáról, de próbálj meg kicsit racionálisabban is szemlélődni: vedd észre a jeleket, ha valaki úgy bánik veled, ahogyan nem szabadna.

Mutatjuk, mit fed fel a következő választás, LAPOZZ!


5. A mosolygó arc

Előre gondolkozol, mindig két lépéssel a többiek és a jelen előtt jársz. Akkor érzed magad a legjobban, ha mindennek megvan a helye, ha rendezettek a körülményeid és békében vagy. A stresszt és a káoszt kerülöd, de persze olykor téged is utolér, és ez bizony az átlagnál is jobban meg tud viselni. Ha viszont érzelmekről vagy szerelemről van szó, akkor hiába szeretnéd, nem tervezhető meg minden. Engedd néha kicsit jobban el magad, élvezd a sodródást, a váratlan helyzeteket, és bízz önmagad és a másik érzéseiben!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?