ÉLETMÓDI

Válassz egy hintát, és megmutatja, milyen szerető vagy

Melyik kép tetszik a legjobban? Egy csodálatos hinta többet elárul rólad, mint amit gondolnál. Még azt is, milyen vagy az ágyban.

Milyen szerető vagy? Válassz egy hintát, sokat elárul rólad, min akad meg először a szemed. Ugyanakkor tudnod kell, hogy a választásod nem csak személyiségedre utal, de arra is, milyen vagy az ágyban. Lássuk, mit mond neked az általad kedvelt hinta?

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Hinta

Fotó: Shuttertock

 

1. Egyszerű, mégis tűzes

Hinta

Hinta Fotó: Shutterstock

Te nem beszélsz ki magadról semmit. Viszont elég egy pillantás és máris felkelted a másik nem vonzalmát. Nagyon színes és varázslatos vagy belül, de ezt nem mutatod meg bárkinek. Aki a te szeretőd lesz, annak bizony megnyitod a paradicsom kapuját. Tűzes vagy és angyali, de néha bizony ördögi. A szemedben minden benne van, meg mered élni a szexualitást, bele tudod engedni magad a vágyaid tűzébe.

2. Kényelmes, megfontolt

Az, hogy kényelmes és megfontolt vagy, lehet jó is és rossz is. Kérdés, ki hogyan éli meg. Van benned romantika is, de nem te vagy a legnagyobb lepedőakrobata. Ami egyáltanán nem baj. Te a szexet is úgy éled meg, hogy a kevesebb több legyen. Nem kell mindenáron 15 pózzal kísérletezned. A partnereidet is megválogatod. Rejtve minden benned lakozik, és mindig tudod, milyen eszközhöz nyúlj, mi a következő lépés, vagy inkább érintés? Élvezed a szerelmet és a szexet, tudatos vagy, ez nem vitás.

3. Romantikus alkat

Hiszel a szerelemben, romantikus vagy, ez egy kicsit elvarázsolttá tesz az ágyban is. Van benned tűz, de a szíveden keresztül juthat el hozzád a partnered. Ha viszont a szívedbe befogadod a másikat, akkor ott a szexben te vagy a legjobb! A párodnak vagy igazán izgalmas szerető. Párkapcsolatban, lépésről lépésre egy igazi új kaland lehetsz a partnerednek!

4. Szenvedélyes

Milyen szerető vagy? Választásod alapján meglehetősen szenvedélyes. Mindent imádsz, nyitott vagy, és van benned romantika, lazaság és méltóság is. Tudod mennyit érsz, magabiztos és ötletes embernek ismernek. Merészen kipróbálsz több pózt is, de megéled a gyönyört másképp is. Imádnak a partnereid. Szívesen kalandozol egy időben több emberrel is.

5. Tettrekész

Titokzatos vagy, de tettrekész. Ahogy a hinta maga egyszerű, de az élmény, amit nyújt ledöbbentő. Ez jellemző rád is. Nem tudja az ember mit vállal fel veled, de mint szerető, elkápráztatod a partneredet. Aki érzi a kisugárzásodat, és nyitott feléd, annak a szexben nem lesz panasza.

6. Vad, és bátor

Te vagy az, aki aztán bármit megtesz az ágyban. Vagyány, belevaló, kísérletező vagy a szexben. Képes vagy a másikat a mennybe repíteni. Mindent beleadsz, hogy mindkettőtöknek felejthetelen gyönyört nyújtson a szex. Igazi vad szerető vagy, akadnak emberek, akiknek sok is a temperamentumod! Sebaj! Megtalálod te a hozzád illó partnert, esetleg többet is? Erre a választ, csak te tudod.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?