Létrehozva: 2020.08.03.

Mikor férfi a férfi? Hol? Hát az ágyban

Erre a kérdésre persze minden egyes nő másképpen válaszol, de mégis, hol lehet az igazság? A lényeget máris eláruljuk, csak semmi stressz!

A férfiak aktuális teljesítőképessége nagyban függ attól, mennyire kívánják partnerüket és mennyire stresszes éppen az életük. Egyáltalán nem ritka, hogy valakinek merevedési problémái akadnak, és szerencsére ez a legtöbb esetben csak átmeneti helyzet.

Semmi pánik!

Legjobb, ha pánik helyett inkább az életmódon próbálunk meg változtatni, kezdjük rögtön az étkezéssel. A kiegyensúlyozott étrend és néhány férfierőt turbózó fűszer – mint például a fahéj, a gyömbér, de legfőképpen a ginzeng – bevetése például sokat segít. Utóbbi szinte egyenesen csodaszer. Emellett pedig akad itt még egy érdekesség: tudományos kutatások igazolják, hogy a férfiak teljesítőképessége nagy mértékben összefügg testük fizikai edzettségével. És itt most nemcsak arról van szó, hogy egy nő számára általában vonzóbb, ha leolvad a sörhas. Még csak arról sem, hogy egy jó kondiban lévő ember kevésbé fullad ki hamar az ágyban. Hanem egyszerű biológiáról. Az edzettebb férfi merevedése a kutatások szerint tovább tart az átlagnál.

Hogyan segít a jó kondi?

Nem kérdés, hogy a sportos életvitelt folytató férfiaknak sokkal jobb a keringésük az átlaghoz képest. Ez pedig ahhoz vezet, hogy esetükben az intim terület vérellátása is megfelelőbb, tehát erekciójuk tovább és határozottabban tart, mint azoknál, akiknek 1-2 emelet megmászása bizony gondot okoz. A péniszben található artériák meglehetősen kicsik, tehát mindenféle keringési zavar sokkal hamarabb és látványosabban mutatkozik meg ezen a területen. Ezért különösen érdemes odafigyelni, ha valaki itt problémákat tapasztal, hiszen könnyen lehet, hogy a lankadtság érrendszeri gondot jelez. Szerencsére ezen sokat lehet segíteni rendszeres mozgással.

Mi is tehát a konkrét teendő?

A legjobb megoldás, ha felváltva kerül sor kardio- és izomnövelő edzésre. Ehhez még csak konditerem sem szükséges. Heti 2 alkalom futás, esetleg közös focizás a haverokkal máris megteszi a hatását. Emellé pedig érdemes beiktatni heti 1-2 alkalom súlyzós vagy saját testsúlyos edzést. Fekvőtámasz, húzódzkodás, felülések? Mind tökéletes, ha pedig mindez a nappaliban zajlik, akkor a nő még gyönyörködni is tud a feszülő izmokban, ami erősen növeli a libidót!

Együtt duplán érdemes

Szakértők egyébként több tanulmányban is kimutatták, hogy a közös edzés összehozza a párokat és javítja a szexuális életet. Úgyhogy az, aki a párjával együtt indul futni vagy biciklizni, végez otthon erősítő gyakorlatokat, nem csupán az erekcióját tuningolja! Hiszen mindeközben a közös vágyat is fokozza az izzadás során felszabaduló illatanyagoknak és hormonoknak hála…

Férfias fellépés

A pasik ezt a kritériumot nagyon sokszor félre értelmezik: azt gondolják, ha eleget kondiznak, ez a pont kipipálva. Persze, fontos az esztétikum is, de ennél sokkal nagyobb hatással van ránk egy kedves érintés, egy ápolt megjelenés, egy határozott, de udvarias gesztus, vagy a belső békéből fakadó megnyugtató kisugárzás. Ne csak a testedet edzd, hanem az eszedet, lelkedet is!

Fejlett humorérzék

Az életben folyamatosan adódnak furcsa, „cikis” helyzetek, amik kezeléséhez elengedhetetlen egy jó adag humorérzék. A vicces pasik szórakoztatóak, magabiztosak, okosak (hiszen a frappáns poénok kieszelése nem kis agyi munkát igényel), kreatívak és szexisek. Légy laza, hogy én is elengedhessem magam melletted, nevettess meg és máris nyert ügyed van!

Figyelmesség

Mindig ámulatba ejtő, ha egy férfi megjegyzi amit mesélünk neki, és pár nap vagy hét múlva is vissza tud utalni annak egy-egy apró részletére. Ebből automatikusan arra asszociálunk, hogy majd a leendő gyermekeinknek is gondoskodó apja lesz. Ha valóban érdekel egy nő, tanulj meg figyelmesen hallgatni és közben „jegyzetelj” gondolatban.

Ambiciózus hozzáállás

Áhítattal vagyunk képesek hallgatni egy okos férfi jövőre vonatkozó terveit: találj motivációt, legyenek ötleteid, életcéljaid, tudd, hogy mit akarsz elérni a munkádban a következő öt-tíz évben, ne ragadj meg a jelenben. Ezek olyan elvárások, amit saját magunk felé is támasztunk; hát miért érnénk be kevesebbel a potenciális partner-jelöltünket illetően? Borzasztóan illúzióromboló egy besavanyodott, unalmas munkakörében ragadt férfi kiégettsége.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Világháborús üzenetet küldött Amerika

origo.hu

Remegve menekült a kérdések elől Magyar Péter - videó

borsonline.hu

Next Top Model Hungary: Bikinis fotóval jelentette be, babát vár

hirtv.hu

Eléggé bepipult Magyar Péter a Datadatra vonatkozó riporteri kérdésektől + videó

ripost.hu

Melyik jegyben születtél? Így mosolyog rád nyáron a szerencse

hirtv.hu

Bayer Zsolt: Ide hallgass, te Magyar Péter!

origo.hu

Így búcsúznak a sztárok Azahriah menedzserétől

travelo.hu

Nem túl jó hír az Ausztriába igyekvőknek

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

Váratlan fordulat Dárdaiéknál, óriási bejelentést tett a Hertha

ripost.hu

Özönlenek a gratulációk Vastag Csabának és feleségének

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

ÉLETMÓDI

Locsolkodás szárazon: az alkoholallergia jelei

ÉLETMÓDI

Megöntözlek rózsavízzel, hogy ne hervadozzál!- Hollywoodi sztárok saját kölnivel

ÉLETMÓDI

Csak a legokosabbak tudják 32 másodperc alatt megoldani a húsvéti képrejtvényt

ÉLETMÓDI

360 millióért duplex lakása is lehet, és 135 négyzetméteres terasza a belvárosban!

ÉLETMÓDI

Megszállottan szerelmes vagy a párodba? Lehet, Bovaryné-szindrómád van

ÉLETMÓDI

Így erősítsd meg otthon a gátizmaidat! Nem csak nőknek!

ÉLETMÓDI

Nem tudsz dönteni az indukciós és a kerámia főzőlap között? Segítünk, melyiket válaszd!

ÉLETMÓDI

A kínai horoszkóp felfedi: ezekre a jegyekre szenvedés vár márciusban