ÉLETMÓDI

Mi köze a sörnek a lábfejhez? Most végre kiderül

Annyi mindennel lehet jellemezni a sört kedvelő férfiakat, emlegetik például a nagy méretű hasukat. Hanem a lábakról eddig nem volt szó, pedig az igazi sörbarátok itt is megtalálták a közös pontot. Tessék lefelé nézni!
címkék:

Lehet, hogy nem a legpraktikusabb ruhadarab a sörzokni, de az biztos, hogy igen látványos és nagyon szerethető!

Téli estéken szuper jól melegít

 

Először is azért, mert kézi kötéssel készül, tehát esetében szó nincs Kínában gyártott műszálas bóvliról. A sörzokni anyaga jó meleg sárga színű gyapjú – ez rész magát a sört jelképezi – a gumírozásnál lévő fehér pamacsok pedig a sör isteni habjára utalnak.

Hideg sörrel együtt igazán kényelmes

 

A sörzokninak füle is van, mint a rendes kriglinek, ez pedig nemcsak dísz, hiszen óriási segítség lehet akkor, amikor le kéne húzni a zoknit a lábról. 4-5 kori sör után ez bizony nem is olyan könnyű.

 

Lábszárvédőnek sem utolsó

A sörzoknit szorgalmas feleségek kötögetik szeretett férjüknek, hogy sörivás közben ne fázzon a lábuk, és hogy szívesen, jólesőn gondoljanak a kocsmából az asszonykára, aki türelemmel várja őket haza.

 

Farmerrel alapdarab lehet

Egy biztos: a kézzel kötött sörzokni igazán egyedi meglepetés lehet bármelyik sörrajongó férfi számára. Alkalom pedig adott, mivel erősen közeleg a karácsony. Rajta lányok, asszonyok, hölgyek, kötőtűre fel, legyen a cél a sörzokni!

Bakanccsal kiegészítve igazi kocsmás viselet, akár nőknek is

 

címkék:
És ezeket olvastad már?