ÉLETMÓDI

Melyik udvaron sétálnál? - A választott fotó elárulja a jövőd

Ez a személyiségteszt abban segít, hogy tisztábban lásd, merre és hogyan indulj a boldogság felé.
  • Szerző: Ripost

Nagyon izgalmas személyiségtesztet mutatunk neked. Udvarokat, kerteket fogsz látni a fotókon. Hallgass a szívedre és arra, amit az első megérzésed diktál! Képzeld el, hogy most kell eldöntened: valamelyik kert épp kinyitja neked a kapuját, te pedig belépsz rajta. Ne gondold túl, ne tétovázz, indulj el valamelyik felé, és elmondjuk, mit árul el rólad a választásod.

Nézd meg, mit jelentenek a fotók! LAPOZZ!


1. Meghitt családi élet

Fontos számodra a szeretettel teli, befogadó közeg. Azok körében érzed jól magad, akik igazán közel állnak hozzád. Sikerült kialakítanod az intimitást, melyre vágysz, és eközben nem veszítetted el önállóságodat sem. Akkor tudsz boldoggá tenni másokat, ha önmagaddal is harmóniában vagy. Választásod arról árulkodik, hogy te megtaláltad ezt az egyensúlyt magadban, de legalábbis jó úton jársz, hogy rálelj. Ne veszítsd ezt szem elől, folytasd, amit megkezdtél – minden a legnagyobb rendben alakul körülötted!

Mutatjuk a következő kép jelentését is, LAPOZZ!


2. Irány az ismeretlen

Válaszúthoz érkeztél. Még nem látod tisztán, hogy merre tovább. De megvan benned a kellő bátorság ahhoz, hogy meglépd, ami szükséges. Nem tudni, merre vezet a hidacska, amin át kell kelned. Viszont rálépsz az útra, hiszen tudod, hogy ezt kell most tenned. Változások előtt állsz. Szeretettel és félelmek nélkül várod ezt a változást. Akad benned persze aggály, de ez normális és természetes érzés. Bízz magadban! Higgy abban, hogy a természet harmóniája, mely a képen a túloldalon vár rád, megadja mindazt, amire szükséged van! Ha a valóságban is kilépsz kicsit a mindennapi robotolásból, akkor új erőre kapsz, feltöltődsz és minden egyértelműbbé válik körülötted.

Nézd meg a következő kép jelentését is! LAPOZZ!


3. Nyiss a világra!

Bezárkóztál. Talán sérülések értek, talán mindig is inkább magadba forduló alkat voltál. Ez a kép arról árulkodik, hogy nagyon fontos számodra a biztonság. Akár azon az áron is megpróbálod védeni magad, hogy másokat kizársz. Élesek a sarkok, hegyesek a növények, minden, ami a képen szerepel, nagyon elvágó. Ám a lelked mélyén vágysz egy kis lágyságra. A háttérben a székek a vágyott kényelmet kínálják neked. A felfüggesztett lámpácskák melegséget nyújtanak. Igen, a fájdalom néha kockázatos és megúszhatatlan, de fájdalom nélkül nincs boldogság sem! Legyél kicsit vakmerőbb, nyiss a világra, ne félj a csalódástól, hiszen az nem a te kudarcod – senki sem ússza meg! Viszont göröngyös út után még nagyobb öröm, ha puha és sima talajra érkezel.

Mutatjuk a következő kép jelentését is. LAPOZZ!


4. Élményekkel teli romantika

A lelked mélyén egy valódi vadóc vagy, de egyben mélyen érző, szeretettel teli, intimitásra vágyó ember is. Hiszel a szépségben, a romantikában. Hiszel a nagyvonalúságban, és a szabályosságot éppen csak annyira értékeled, amennyire szükséges. A kövezet ad némi keretet a képen, de a buja növényzet, a dús virágok mind mutatják a lágy és érzékeny természetedet. A fotón az út önmagába fordul vissza. Ez azt sugallja, hogy megtaláltad az egyensúlyt, tudod, hogy merre van a biztonságos bázis, amely kellő hátteret nyújt neked. Õrizd meg a fogékonyságodat, a lágyságodat és a temperamentumodat, mert nagy kincset jelentenek! El fogják hozni számodra a boldogságot.

Nézd meg, mit jelent a következő fotó. LAPOZZ!


5.  Most épül az új életed

Ez a kert éppen átrendezés alatt áll. Akárcsak a lelked és az életed. Sok dolog megváltozott körülötted. Érzed, hogy a változás szükséges, és már azt is kezded látni, hogyan tovább, hiszen belekezdtél a munkába: nézd csak, ott a létra, ott vannak a szerszámok a fotón, melyek azt mutatják, hogy nem ölbe tett kézzel várod a boldogságot, hanem aktívan teszel érte. Kevesen képesek erre! Legyél büszke magadra, hogy te ezek közé a kevesek közé tartozol! Most úgy alakíthatod a sorsod, ahogyan te szeretnéd! Kezedben a kalapács, a talicska, a ponyvák – kezedben a jövőd, és úgy formálod, ahogyan számodra a legideálisabb. Gondold át, pontosan mit is szeretnél. És engedd szabadon a fantáziád, mert nincs akadály!

Mutatjuk a következő fotó jelentését is! LAPOZZ!


6. Rendezett, tiszta pompa

A szimmetria, a luxus, a letisztultság mind határozottan dominál a képen. Ezek az igazán fontos értékek számodra, de nem a rongyrázás értelmében, hanem sokkal inkább a biztonság szimbólumaként. Mi az, ami igazán megadja neked a stabil hátteret? Ki vagy mi az, ami megnyugtatóan hat számodra? Gondold ezeket végig, tartsd mind szem előtt, és őrizd, ápold, becsüld meg jól! Ezek fogják megtartani az egyensúlyodat és a lelki bázist, melyek igazán megbecsült értékek neked.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?