ÉLETMÓDI

Megmutatta tökéletes melleit a 78 éves Medveczky Ilona

Nagyon valószínû, hogy a mûvésznő volt a rangidős vendég tegnap a Fashion Weeken, az viszont egész bizonyos, hogy őt cseppet sem zavarta ez a tény. Olyan dögös dekoltázst villantott tegnap, hogy nem győztük kapkodni a levegőt!
címkék:
  • Szerző: Ripost

Nem kis feltűnést keltett az éppen 78 éves művésznő, amikor pénteken megjelent a Budapest Central European Fashion Week nyitónapján.

A gyönyörű művésznő frissen, fiatalosan érkezett, méghozzá olyan merész öltözékben, amit csak kevesen engedhetnek meg maguknak. Különleges fekete szettjének szoknyarésze mintha 5 cm-ként fel lett volna hasogatva; több részből álló felsője pedig áttetsző tüll volt, mely holmi a maguk természetességében mutatta meg a művésznő kebleit.

Világosan látszott, hogy Medveczky Ilona nem vett fel melltartót az alkalomra, mégsem volt oka szégyenkezni a látványért, hiszen korából akár több évtizedet is letagadhatna.

A művésznő fiatalosságának titka elsősorban a jó génekben rejlik. Emellett rendkívül fontos számára a testmozgás, ami ma már leginkább a kerti munkálatokban merül ki.

A 78 éves díva bomba testét még a fiatalok is megirigyelhetnék!

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Karácsonyi halászlé receptek
címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?