ÉLETMÓDI

Megható, 20 éve egyedül karácsonyozó idős férfit leptek meg az egyetemisták

A nyugdíjas bácsi elsírta magát, amikor a fiatalok betoppantak hozzá a rengeteg ajándékkal.

A BBC nemrég szívbemarkoló riportot készített az angliai Oldhamben élő nyugdíjassal, Terrence-el, aki az elmúlt húsz karácsonyt egyedül töltötte otthon a négy fal között – írja a Mirror internetes kiadása.

(Terrence, BBC)

A nyugdíjas férfiról szóló anyag annyira megérintette a nézőket, hogy többen is betelefonáltak a brit közszolgálati csatornához, hogy szívesen segítenének Terrencenek, hogy az idén ne kelljen egyedül töltenie az ünnepeket. A megszámlálhatatlan jóakaró hatására a BBC riportere újra felkereste a nyugdíjas férfit, de ezúttal nem egyedül. Az újságíró magával vitte közeli Oldham College segíteni akaró diákjait, akik egy karácsonyfával és ünnepi dekorációval ajándékozták meg az idős bácsit.

Terrence az önzetlen és jó szándékú fiataloktól elsírta magát, egyáltalán számított ilyen megható meglepetésre. Miután kicsit megnyugodott, a riporter megkérdezte tőle, hogy melyik a kedvenc karácsonyi dala, majd az ajtóhoz kísérte, a ház előtt ugyanis az egyetemi kórus várta Terrence-t, akinek előadták a Csendes éj című klasszikust.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?