ÉLETMÓDI

Megdöbbentő, hogyan szakított a férfi a lánnyal - teljesen felbolydult tőle az internet

Egészen váratlan, ami történt. Az internetezők totálisan rápörögtek a hírre.
  • Szerző: Ripost

Az utóbbi években teljesen átalakult a randizás világa. Ma már nem csak elfogadott, de teljesen hétköznapi dolog interneten keresztül ismerkedni. A férfiak egyre kevésbé lépnek oda személyesen a nőkhöz. A nők sokkal nyíltabban kezdeményeznek, mint korábban. A szereplők gyakran lecserélhetők a másik számára. És hatalmas divat köszönés nélkül lelépni, ha valami nem tetszik.

Akár tetszik, akár nem, ezek az új szokások mára szinte hétköznapinak számítanak, és mindenkinek számolnia kell ezzel, aki párkeresésre adja a fejét.

Vannak viszont egészen különös esetek, és egy ilyen furcsa történetet osztott meg egy lány az interneten.

Nem derül ki történetéből egyértelműen, hogy hányszor és milyen minőségben randizott a partnerével, a képernyőfotó viszont, melyet a szakításról küldött, vírusként kezdett el terjedni a neten.

Mutatjuk! LAPOZZ!


Az üzenetváltás szerint a lány megköszönte a közös reggelit, mely a jelek szerint valószínű, hogy egy első találkozás, ismerkedő randevú lehetett. A fiú pedig ezt válaszolta:

"Nagyon szívesen! Azt hiszem, az a legjobb, ha őszinte leszek veled. Nem érzem úgy, hogy túl sok közös lenne bennünk. Nehéznek éreztem, hogy fenntartsam a folyamatos és gördülékeny beszélgetést, és nem szeretnék erőltetni egy újabb randevút veled. Sok sikert kívánok neked a munkádban! És kívánom, hogy minden, amit szeretnél, az teljesüljön!"

És hogy mit felelt a lány? Kifejezte, hogy egyetért, és ő is sok sikert kívánt a másiknak.

Persze mondhatnánk, hogy nincsen ebben semmi különös. De a netezők, és a randik világában mostanában gyakorlottak egy emberként értenek egyet azzal, hogy ez a férfi egészen különleges. A legtöbb pasi ugyanis a nők tapasztalata szerint egyszerűen szó nélkül felszívódik, ha nem szeretne második találkozást. Legjobb esetben pedig ír egy közepesen hihető hazugságot.

Az a tény, hogy valaki elköszönjön, őszinte legyen, ráadásul még arra is ügyeljen, hogy mindezt kedvesen és udvariasan tegye, sajnos a kommentelők szerint már olyan ritka, mint a fehér holló. Ezért aztán ez a fickó gyakorlatilag hőssé vált az internetező nők szemében. Mi pedig ezúton biztatunk arra minden hezitáló férfit, hogy kövesse ő is ezt a példát! Nem kerül sok energiába, és sok-sok fájdalmas pillanattól, vagy hiábavaló reménykedéstől kíméli meg a másik felet.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?