ÉLETMÓDI

Megdöbbent a férfi, mikor meglátta, mit művel barátnője

Szerencsétlen fiatalember azonnal menekülőre fogta.

Interneten ismerkedett meg egymással a férfi és barátnője, és a fiatalember elmondása alapján egészen természetes és harmonikus volt már az első randevú is közöttük. A netes fórumon, ahol megosztotta történetét, arról mesélt, hogy szinte észrevétlenül telt a lánnyal az idő, azon kapták magukat, hogy az egész éjszakát átbeszélgették az első találkozás során, majd egyértelműen következtek az újabb és újabb találkozások.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A lány vicces volt, kedves és humoros, emellett pedig nagyon vonzó is, így aztán a magát Jamesnek nevező férfi úgy érezte, ő a világon a legszerencsésebb, amiért összehozta őket a sors.

A sok randevú szinte már egymásba folyt – ha nem is költöztek össze, mégis olyan volt, mintha már együtt élnének, mert heti hét napból legalább négy-öt alkalommal egymásnál töltötték az éjszakát. Mindenben egyezett az ízlésük, a véleményük, a hozzáállásuk, kizárólag annyi volt csak a lényeges különbség köztük, hogy míg a férfi inkább korán fekvő és korán kelő, addig a lány szeretett sokáig ébren lenni. Ezért gyakran előfordult, hogy nem egyszerre bújtak ágyba, de ez nem okozott egyikük számára sem gondot, hiszen mindig teremtettek időt a meghittségre és az intimitásra is.

Egyik éjjel azonban a férfi nem igazán tudott aludni, így kiment a még virrasztó barátnőjéhez, hogy inkább vele legyen ahelyett, hogy csak forgolódik az ágyban. Ekkor látta meg, hogy a lány éppen az ő e-mailjeit olvassa a számítógépen, sőt amikor kicsit csöndben maradva figyelte a nőt, azt is meglátta, hogy nem csupán olvassa, de meg is válaszolj néhányat belőle.

Ez volt az a pont, amikor megszólította őt és számon kérte. A lány eleinte tagadta a nyilvánvalót, majd kisvártatva bevallotta, hogy mennyire féltékeny a férfi életében jelenlévő (egyébként a kapcsolatra valójában teljesen hatástalan) női ismerősökre, így mindegyiküknek megírta a férfi nevében, hogy sajnos nem beszélhetnek egymással többet.

A döbbent sokkot viharos veszekedés követte, azt pedig azonnali szakítás. És bár a férfi még most is nagyon érzi a szép dolgok hiányát, a kommentekre reagálva ő is egyetért abban, hogy semmi értelme egy ilyen kapcsolatot folytatni. Ahogyan abban is, hogy jobb volt, hogy ez a viselkedés néhány hét után kiderült, mint ha csak hónapokkal később.

És ezeket olvastad már?