Létrehozva: 2018.06.02.

Sokkal kevesebbet szexelnek a nők az ilyen férfiakkal

Ahhoz, hogy valaki vonzó legyen az ellenkezõ nem számára, a legfontosabb a megfelelõ önbizalom. Ám ez sem csodaszer: van néhány kellemetlenség, ami idejekorán alááshatja a szexuális életedet. Szerencsére ezeket igazán könnyû kiiktatni.

A nőket számos férfitulajdonság kiakaszthatja, ám vannak bizonyos dolgok, amiket tényleg ki nem állhatnak. Ezek valójában annyira elemi dogok, hogy valójában kínos szóba hozni is bármelyiket. Mi most mégis megtesszük. Igen, zavarja a nőket, ha a pasi...

1. Folyton az ágyékát vakarja

Nem túl vonzó az ilyen férfi, lássuk be. A sürgető ingert ágyék környéki gombás fertőzés is okozhatja – általában ugyanaz, ami a láb gombásodását is kiváltja. Ezek a gombafajok a bőrünkön élnek, bajt csak akkor okoznak, ha túlszaporodnak. Ez is bárkivel előfordulhat, ám mivel a gombák a nedves, meleg környezetet szeretik, a rendszeresen sportolóknál gyakoribb. Mivel a gomba fertőző, érdemes ilyenkor az alsóneműt, a törölközőt és az ágyneműt is alaposan fertőtleníteni. Bár léteznek vény nélkül kapható gombaellenes készítmények, jobb, ha a pontos diagnózisért orvoshoz fordulsz. Ügyelj a terület tisztán tartására, és rendszeres kezelésére.

 

2. Merevedési zavarokkal küzd

Ezt a kínos férfiproblémát az erek elmeszesedése, a pénisz vérellátásának romlása is okozhatja, de a lehetséges okok között ott van a dohányzás, a túlsúly, a cukorbetegség, a magas vérnyomás, vagy a magas koleszterinszint is, de pszichés tényezők is okozhatják.

Erre a bajra nem a jól ismert kék tabletta a megoldás, hanem az életmódváltás: a rendszeres sport, az egészséges étrend, a cigiről való leszokás, és persze az orvosi okok feltérképezése, legyen szó akár testi, akár lelki problémákról.

3. Rossz a lehelete

Az esetek többségében apoteózisról van szó. A szájban levő baktériumok lebontják az ételt, és ez néha rossz szagú gázok keletkezésével jár. A baktériumok gyakran a fogíny szélénél, vagy a rosszul feltett koronák körül, esetleg a nyelven telepszenek meg. A probléma legjobb gyógymódja a szájhigiénia: rendszeresen moss fogat, használd a fogselymet és a nyelvkaparót, és persze rendszeresen keresd fel a fogorvost. Persze a fokhagymán, a hagymán és a sörszagon ez sem segít – ha lehet, randi előtt kerüld el a szagos ételeket

4. Túlzottan izzad

Bár az izzadás egy fokig természetes, de van, aki annyira izzad, hogy az már komoly kellemetlenséget jelent számára. A hiperhidrózisnak nevezett jelenség azt jelenti, hogy a fej, a kéz, a hónalj, a láb, az ágyék, és akár a mellkas, vagy a hát is rendkívüli módon verejtékezik. Néha a stressz, vagy a kellemetlen érzések, máskor egyes gyógyszerek, vagy a fűszeres ételek is kiválthatják a kellemetlen jelenséget. Érdemes természetes alapanyagú ruhákat hordani, és az izzadást kiváltó ételek fogyasztását mérsékelni, és persze orvoshoz fordulni, mert akár betegség is állhat az izzadás hátterében. Van, amikor a túlműködő izzadságmirigyeket botox-injekciókkal csillapítják – ám ha ez a kezelés túl drasztikusnak tűnik, egy erős dezodor mindig beválik!

5. Túl kebles a mellkasa

A mellek hirtelen növekedése hormonális problémákat is jelezhet, de a súlyfeleslegtől is kialakulhat a jelenség. Az ösztrogénszint növekedése miatt kialakult problémát gyógyszerrel, és akár plasztikai beavatkozással kezelik, ha viszont egyszerűen csak az elhízás az ok, az életmódváltás a legjobb. Addig pedig vastagabb, vagy mellzsebes inggel lehet elrejteni a mellkasi gyarapodást.

6. Folyton hámlik a bőre

A száraz, hámló bőr több probléma tünete is lehet: a gombás fertőzéseké, az ekcémáé, vagy a pikkelysömöré. A pontos okot, és a kezelés módját az orvosnak kell megállapítania. Mindenképp érdemes az erős tisztítószerek használatát mellőzni, de az alkoholt tartalmazó kozmetikumok is túlzottan kiszáríthatják a bőrt.

7. Korpásodik

A korpa akkor jelenik meg, amikor a bőr sejtjei gyorsabban válnak le a normálisnál. Az oka a túlérzékenység, a fejbőr kiszáradása, vagy a gombák túlszaporodása lehet, de a pikkelysömör is megjelenhet a fejbőrön. A legtöbbször segítenek a korpa elleni samponok, de ha hosszú időn át nincs javulás,a bőrgyógyász írhat fel erősebb szert.

8. Striákkal szabdalt a bőre

A stria nemcsak a nők kiváltsága, a férfiak hasán, mellkasán, felkarján, hátán és csípőjén is előfordulhatnak hirtelen hízás esetén – de akkor is, ha az izomnövekedés történik túl gyorsan. A bőr nem tud elég gyorsan tágulni, ezért elreped. A striák kezdetben vörösek, amikor pedig a terület hajszálerei összehúzódnak, szürkésre változik a színük. A legjobb gyógymód a megelőzés – érdemes kerülni a hirtelen hízást-fogyást, és tanácsos sok E-vitamint fogyasztani. Ha mégis előjöttek a striák, az aloe vera nagyon jó hatással van rájuk, mivel erőteljesen csökkenti a nyúlás miatt a területen kialakuló gyulladásokat.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Kicsoda Kovács István bíró, Barcelona új közellensége?

origo.hu

Budapesti luxusüzletrablás: újabb megdöbbentő fejlemények derültek ki - videó

borsonline.hu

Házasság első látásra: Enci megfenyegette Andrist, mindent kitálal

hirtv.hu

Megfenyegette egy baloldali aktivista a kormánypárti képviselőket a Parlamentben

mindmegette.hu

Megszakad a szív: Vilmos herceg fakanalat ragadott, de közben is feleségéért aggódott

hirtv.hu

Bayer Zsolt: Ide hallgass, te Magyar Péter!

origo.hu

Veszélybe került Marics Peti karrierje

travelo.hu

Tengerimádók figyelmébe: Íme, Európa 25 legjobb tengerparti strandja

origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

Fény derült a tökéletes kapcsolat titkára: ebből a négy csillagjegyből lesz a legjobb partner

ripost.hu

Özönlenek a gratulációk Vastag Csabának és feleségének

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

MEDICINA

Így készíti ki a szervezetünket az óraátállítás

MEDICINA

Csodálatos gyógyereje van a pitypangnak, mutatjuk, hogyan készítsd el

MEDICINA

Itt az idő, most készíts gyógyító fenyőrügy szirupot

MEDICINA

„Óriási következményei vannak” - figyelmezteti az orvos a zuhany alatt pisilőket

MEDICINA

Vajon tényleg leszámol a Jerikó rózsa és a mandulagomba a rákkal?

MEDICINA

Kiderült, hogy hány percig szabad zuhanyozni ahhoz, hogy sokáig egészséges maradhass

MEDICINA

Óriási hiba: ezért ne forrald fel soha újra a vizet

MEDICINA

Tedd fazékba a rozmaringot, és nem bánod meg