MEDICINA

Õsi módszer a szépségápolásban, te kipróbálnád?

Hihetetlenül egyszerû az ötlet és teljesen természetes! A legújabb dezodorok már így készülnek!

A kristálydezodor története a '80-as évekre nyúlik vissza, amikor egy franciaországi gyárban természetes ásványi sót kezdtek használni víztisztításhoz. Rájöttek, hogy ez az ásvány felveszi a harcot a kellemetlen testszaggal szemben is. A test erős kipárolgását ugyanis egy baktérium okozza - ám tevékenységének eredményét nem érdemes finom illatokkal elrejteni, sokkal hasznosabb megszüntetni magát az okot. Itt jön képbe a már említett sókristály!

Az ötlet kapcsán egy lelkes San Franciscó-i vállalkozó el is kezdte a kristálysó tenyérnyi darabkáinak gyártását. Az ásvány nedvesítésével, majd  a bőrre simításával a sóréteg megül a bőr felületén. Ez a felfedezés szolgált aztán alapjául a golyós dezodornak.

Ne lepődj meg: izzadni jó. A méreganyagok így távoznak a testedből. A szervezeted ezáltal tudja fenntartani a megfelelő hőmérsékletet. Bár izzadni senki sem szeret...

A kristálydezodorok nem izzadásgátló dezodorok, hanem olyan készítmények, amelyek megszüntetik a testszagot azáltal, hogy azokat a káros baktériumokat pusztítják el, amelyek a testszag kialakulásáért felelősek.

Az újabb termékeket organikus esszenciával illatosították, kaphatók levendula, fehér tea és más, különböző illatokban. Alkoholmentesek, nem hagynak foltot a ruhádon, és bőrödön sem. A teljesen natúr készítményt nők és férfiak is használhatják.

A kristálydezodor nemcsak közvetlen izzadságszag csökkentésre szolgál, hiszen a kősó ásvány természetes rezgései a testkontaktus során harmonizálják energiáinkat. Minden egyes simítás jó hatással van ránk, tisztít, leválasztja a negatív erőteret rólunk. Segíthet koncentrációs zavarok esetén, alvászavaroknál, és stresszes állapotokon.

Érdemes kipróbálni!

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?