MEDICINA

Őrület, mit dugnak a lábuk közé a nők

Sokan megbotránkoznak, amikor meglátják a bizarr eszközt, mások pedig el nem tudják képzelni, hogyan használják intim célokra a nők. A megoldás pedig nagyon egyszerű, ráadásul aki használja, sokat tesz az egészségéért is...
címkék:
  • Szerző:

Egyre több nő figyel oda arra, hogy rendszeresen eddze és karbantartsa a kismedencei izmokat, beleértve a hüvely izmait is. Ugyanis ha ezek az izmok meggyengülnek, nem csupán a szülés lesz sokkal nehezebb, de később inkontinencia is kialakulhat. A hüvelytornától kezdve a gésagolyókig rengeteg módszer létezik, de most megjelent a piacon egy bizarr formájú eszköz, ami egészen úgy néz ki, mint egy gigantikus csipesz.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Profimedia

A csipeszt a combok közé kell tenni, és ott tartani a gyakorlatok közben. Így a kismedencei izmok folyamatosan dolgoznak, miközben a helyén tartják az eszközt.


Azok, akik már kipróbálták, elégedettek vele, bár vannak olyan vélemények is, miszerint az eszköz nem tud sokkal többet, mint a sima Kegel gyakorlatok.

 

Az biztos, hogy érdemes edzésben tartani az altesti izmokat minden nőnek, hiszen nem csak a betegségeket előzik meg, de sokkal élvezetesebb lesz a szexuális élet is.

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?