MEDICINA

Mutasd a lábfejed, megmondjuk, ki vagy!

Lábfejed formája sok mindent elárul a személyiségedről. Nézd meg a lábujjaidat és gondold végig, milyen is vagy valójában!
címkék:

Mindenkinek egyedi a lábfeje, de a lábujjak, illetve a lábfej formája alapján mégis több főbb főtípust tudunk megkülönböztetni. E jellegzetességek ráadásul nagyon sok mindent elárulnak a lábfej tulajdonosáról, például következtetni lehet fő személyiségjegyeire.

1.Egyiptomi lábfej

A nagylábujj a leghosszabb, hozzá képest a többi lábujj hossza egyenletesen csökken. Ha ilyen a lábformád, nagy valószínűséggel magányos alkat vagy. Hajlamos lehetsz a hangulatingadozásokra és a titokzatoskodásra is.

2. Római lábfej

Ez a leggyakrabban előforduló típus, az emberek zömének ilyen berendezkedésű a lábfeje. Ennek a kategóriának jellegzetessége, hogy az első három lábujj szinte ugyanolyan hosszú, míg a másik két ujj hossza arányosan csökken. Ha ebbe a csoportba tartozol, akkor igazán jó érzésű, közösségi ember vagy. Szinte mindenki felé egyaránt barátsággal fordulsz, sokan gondolják rólad, hogy valójában nagyon is karizmatikus vagy.

3. Földműves lábfej

Igazán különleges lábfej típus, melynek jellegzetessége, hogy az összes lábujj szinte ugyanolyan hosszú. Ha ilyen a lábad, nagy valószínűséggel végtelenül nyugodt a természeted, nehéz kihozni a sodrodból. Gondolkodásod logikus és gyakorlatias. Megbízható figura vagy, aki megtartja az ígéretét.

4. Görög lábfej

Ebben az esetben a második lábujj a leghosszabb, még a nagyujj is rövidebb nála.  Ha ebbe a típusba tartozol, fogékony vagy a heves érzelmekre, márpedig gyakran irányítják cselekedeteidet belső indulataid. Talán épp e heves vérmérséklet miatt elképesztő erővel hatnak rád a művészetek. Egyébként pedig akkor érzed jól magad, ha vezető szerepet vállalhatsz – elsősorban a munkahelyeden, illetve a baráti társaságodban.

További fontos jellegzetességek:

- Mozdulatlan kis lábujj

Ha nem tudod külön mozgatni a kis lábujjad, akkor kiegyensúlyozott ember vagy. Sokszor a munkádba temetkezel, aminek vannak árnyoldalai, de azért sok jó is jár vele. Közeli ismerőseid például azt tartják, hogy kiszámítható vagy. Környezeted biztos lehet benned, hogy rád mindig lehet számítani.

- Külön életet élő kis lábujj

Te vagy az előző típus ellentéte. Imádod a kalandokat, nagyon aktív és kiszámíthatatlan vagy.  Minden bolondozásban benne vagy és folyamatosan keresed a változást. Veled élni nagyon izgalmas, de sokszor nehezen viseli a környezeted ezt a sok mindent.

7. Kis szünet

Előfordulhat, hogy szünet vagy kisebb rés van az első és második lábujjaid között. Ha valóban ilyen a lábfejed, tökéletesen ketté tudod választani az érzelmeket, a logikától. Hatalmas előny az ilyen lelki beállítottság: az ilyen emberekből lesznek a legjobb diplomaták, mivel remekül tudják kezelni a problémás helyzeteket.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?