MEDICINA

Már megint a nőket vette elő egy hímsoviniszta kutatás, durva eredmény

Akármi történik a férfiakkal, mindig előáll egy olyan kutatási eredmény, mely a nőket teszi felelőssé a kellemetlen változásért. De a mostani következtetés mindennek a netovábbja!
címkék:
  • Szerző: Ripost

Az ausztrál vizsgálat szerint a kapcsolatban élők átlagban 6 kilóval többet nyomnak, és évente 2 kilóval többet híznak, mint a szinglik. A kutatók több mint 15 000 ember 10 évnyi adatait elemezték.

Vajon mi lehet ennek az oka? A közös spagettizések és tévénézések? Vagy az, hogy már nem motivál az edzés, mivel van valaki fix az életünkben? Nem tudjuk, de azt igen, hogy a kapcsolatban élők általában egészségesebben táplálkoznak, mint a szinglik: kevesebb gyorskaját, több zöldséget és gyümölcsöt esznek, ráadásul a cigi sem fogy úgy náluk.

Egy amerikai tanulmány szintén arra a következtetésre jutott 200 friss házas 4 éves követése során, hogy a kapcsolatok bizony hizlalnak, különösen akkor, ha az illető boldog kapcsolatban él – minél boldogabb valaki a házasságában, annál többet szed fel.

Persze ezek a kutatási eredmények nem mindenhatóak. Nyugodtan lehet örülni a boldog kapcsolatnak, és mellette egészségesen táplálkozni, valamint lejárni az edzőterembe. És akkor sem a nőknek, sem a férfiaknak nem lesz miért okolniuk egymást.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?