MEDICINA

Kétszer győzte le Roland a rákot, ma már több tízezer embernek segít

Fábián Roland 24 évesen egyszer már leküzdötte a rákot – legalábbis azt hitte. 2019 novemberében azonban súlyos áttéteket diagnosztizáltak nála, és hirtelen újra a 20 évvel ezelőtti rémálomban találta magát. Ekkor döntötte el, hogy vlogot indít a betegségéről. A 44 éves férfinek ma már több, mint 26 ezer követője van.
címkék:
  • Szerző:

A barátai miatt kezdte el

– 2019. november 17-én derült ki, hogy a 20 évvel ezelőtti hererák áttéteket okozott. Az orvosok közölték, már végstádiumban vagyok, azonnal meg kell kezdeni a kemoterápiát. Természetesen mindenki pánikba esett, a családom és a barátaim is nagyon aggódtak értem. Hogy ne a páromat bombázzák kérdésekkel, elkezdtem videókat gyártani az aktuális állapotomról. Akkor jutott eszembe, talán másoknak is hasznos lehet, ha elmesélem, hogy hogy néz ki egy ilyen kezelés. Egyik napról a másikra több ezer követőm lett, ma pedig már 26 ezren vagyunk – mesélte a Metropolnak Roland, akinek meggyőződése, hogy azért kapta az élettől ezt a feladatot, hogy másoknak segítsen.

Hogy ezt hogyan teszi és milyen terveket szövögetnek feleségével, elolvasható a csütörtöki Metropolban és a Metropol.hu oldalon.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?