MEDICINA

Így mulasztotta el egy nő 20 perc alatt a rettenetes migrénjét

Egy amerikai nő szenzációs ötlete az elviselhetetlenség határát is átlépő migrénes fejfájás elmulasztására. Hatalmas Facebook siker lett belőle. A kis ügyes szerkentyû mindenkinek kéznél van. Te is kipróbálhatod!

A Facebookon vírusként terjed Elizabeth Hayes posztja, aki megmutatta, hogyan mulasztja el fejfájását egy ruhacsipesszel.

A háromgyerekes anyuka azt állítja, hogy elmúlik a fejfájás akkor, ha a hüvelyk- és mutatóujjunk közötti részre egy ruhacsipeszt csíptetünk. A posztját egy hét alatt 291 ezerszer osztották meg.

Az asszonynak már fél napja fájt a feje, és semmi sem segített rajta, amikor kétségbeesésében elkezdett az interneten keresgélni. Rátalált egy Aculief nevű eszközre, ami egy ruhacsipeszhez hasonlítható, és a hüvelyk- és a mutatóujj közé kell csíptetni. A szerkezet az LI4 akupresszúrás pontot stimulálja, és ez elmulasztja a fejfájást. Elizabeth nem rendelte meg az eszközt, hanem egy ruhacsipesszel helyettesítette, és tökéletesen működött. Az asszony azt állítja, hogy 20 perc után már csak feleannyira fájt a feje.

 

Magyarázat: A beteg hölgy akupresszúrás kezelést végzett magán. Amit az akupunktúra gyakorlatában tűkkel, itt nyomással érnek el. A kínai hagyományos orvoslás módszerével a test bizonyos pontjaira kifejtett nyomással, az energiaáramlást segítve a belső szerveket lehet gyógyítani.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?