MEDICINA

Ez a bátor lány olyat tett, hogy a fél internet a lába előtt hever

Kendőzetlenül őszinte vallomása igazán szokatlan és megható!
  • Szerző: FÁB

Ma már egyre bátrabban beszélünk arról, hogyan vállaljuk büszkén önmagunkat, de az ehhez kapcsolódó megmozdulások leginkább a külsőségeket érintik. Egy fiatal, gyönyörű lány egészen másképp csupaszította le magát közösségi oldalán. Amber Smith ugyanis mentális betegséggel küzd, melyről még manapság is tabu szót ejteni. Pedig rengeteg embert érint!

Első fényképén megmutatta, milyen az, amikor tökéletes sminkben és tökéletes megvilágításban pózol. Majd egy másik fotón megmutatta, milyen az a nyomasztó és riasztó valóság, amikor egy pánikroham után, láthatóan megrendülten és megviselten néz a kamerába.

"Isten tudja, miért teszem ezt, de úgy érzem, az embereknek szükségük van a valóságra!  - írja vallomásában. - 2016-ot írunk, de a mentális betegség még mindig egy stigma a társadalom szemében. Elborzaszt, hogy mennyi ember tájékozatlan és ítélkező ebben a témában, pedig minden harmadik embert érint élete során. Évek óta küzdök szorongással és pánikbetegséggel. De még mindig annyival intézik ezt el, hogy túl fiatal vagyok egy betegséghez, szedjem a pirulákat, és minden rendben lesz. " 

Mint mondja, a célja az, hogy felhívja a figyelmet a csendben szenvedőkre és kiálljon mellettük! Ahogyan az is, hogy megmutassa, mekkora szükség van a megértésre és a támogatásra ebben a témában az ítélkezés helyett.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?