MEDICINA

Blokkolja a tüdőrákot a kubai csodagyógyszer!

Kuba mégis legyőzi Amerikát! Egy vadonatúj, kubai fejlesztésû vakcina bizonyítottan segít a tüdőrákos betegeken és meggátolja a tumor további növekedését. Amerika emiatt békülget Kubával!
címkék:

Segítség a legdurvább stádiumra

Az injekciót a kubai Molekuláris Immunológiai Központ fejlesztette ki. Már több ezer beteget kezeltek vele, mellékhatások nélkül. A Cimavax nevű gyógyszert a gyilkos kór negyedik stádiumában lévő betegek kezelésére használják leginkább. Ebben a stádiumban már nem műthető a páciens, csak sugárzással és kemoterápiával lehet próbálkozni. Viszont  igen magas a betegek elhalálozási aránya.

A daganatot kiváltó okot semlegesíti

A Cimawax nem a tumort támadja közvetlenül, hanem azokra a proteinekre hat, melyek a vérben keringenek és a tumort okozzák.

A vakcina tehát nem a meglévő daganatot pusztítja, hanem az új rákos sejtek kialakulását gátolja meg.

A forradalmi szer hatása egyértelműen pozitív. Jelentősen meghosszabbítja a kezelésben résztvevők életét, szinte kibírhatatlan fájdalmaikat minden esetben csökkentette. Segít a légzési nehézségeken, sőt a legtöbb betegnél súlygyarapodást is eredményezett.

Orvosok és betegek egyként reménykednek

Az elképesztő eredményekre Amerika is felfigyelt, így a politikai nézetkülönbségek dacára máris komoly tárgyalások folynak a két állam között. Úgy tudni, hamarosan az Egyesült Államokban is megkezdődik a szer vizsgálata. Az orvosok igen derűlátóak, optimista reményeket fűznek a szerhez.

Sőt, úgy vélik, A Cimavax más daganatos betegségek kezelésében is kulcsfontosságú gyógyszer lehet.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?