ÚTISÚGÓ

Május végétől kétórányi repülőúttal elérhető lesz a megfizethető Tunézia

Budapestről május végétől közvetlen charter járattal alig több mint két óra alatt lesz elérhető az egzotikus Afrika kapuját jelentő Tunisz.
címkék:

 

Nem csoda, hogy tavaly is közel 14 ezer magyar turista választotta ezt az úti célt. A Tunézia Nemzeti Idegenforgalmi Hivatal egyértelművé tette, hogy fontosak számára a magyar utasok. A legtöbb turistát küldő Németország és Franciaország mellett a közép-európai régióból is egyre többen utaznak Tunéziába. A Földközi-tenger déli partját szegélyező államok között a leginkább liberálisnak tartott Tunézia nem elégszik meg ennyivel, évek óta nagy hatékonysággal törekszik a biztonság mellett a szolgáltatások színvonalának növelésére is, miközben tartja megfizethető árait.

 

Tunézia több mint megfizethető mediterrán tengerpart

Bár a hazai utazóközönség inkább a kedvezőbb árfekvésű tengerparti üdülőket keresi, Tunézia gazdag történelmi és természeti kincsei a partokon túl is számtalan lehetőséget kínálnak.

Karthágó városa a gazdag római kor emlékeit és a középkori arab építészet remekeit is őrzi, de az épített örökség mellett a természeti csodák is kiemelkedők. A több száz kilométernyi partszakasz a búvároknak is varázslatos lehetőségeket kínál, míg a Szaharát is egyre többen kívánják felfedezni egyedülállóan misztikus atmoszférája miatt.

Olvass el ide kattintva még többet Tunéziáról!

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?