CSALÁDOK

Küldj egy képeslapot és csodát teszel vele!

Hihetetlen, milyen egyszerű dologgal tudsz másoknak örömet szerezni. Ami neked csak egy kis apróság, az másoknak igazi öröm lehet. Tedd vidámmá Bazsi születésnapját!
címkék:

A Facebookon működő AnKaságok oldal öt évvel ezelőtt azért jött létre, hogy elesett, rászoruló embereknek, gyerekeknek segítsen. Az oldalt üzemeltető Kádár Anna néhány héttel ezelőtt is egy szuper ötlettel állt egy család mellé, és a következő kéréssel fordult mindenkihez!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Lepjük meg Bazsit szülinapjára!

„Bazsi egy Down-szindrómás, kedves kisfiú, akit nemrégiben egy gyönyörű fotópályázat révén ismerhettek meg az oldal látogatói. Hamarosan születésnapja lesz és az Édesanyja, aki jótékonysági vásárjaink egyik állandó felajánlója kéréssel fordult hozzánk!” – írta követőinek Anna a Facebookon.

Íme Bazsi anyukájának a levele:

„Az AnKasàgok közösségének a segítségét szeretném kérni! Bazsi, a kisfiam – mint gondolom, sok más gyermek, – érdeklődik a posta/csomagküldés bűvös világa iránt, hiszen belegondolva gyermeki naivsággal valóban varázslatos, hogy egyszer csak a postaládában terem egy levél, szórólap, újság, vagy csenget a postás bácsi, és hoz valamit. Sokszor játszik a kistesójával is postásat. Bazsinak szeptember 13-án lesz a szülinapja, így arra gondoltam, hogy hozzátok fordulok, hátha van a közösségben 1-2 ember, aki szívesen szerezne örömet neki egy rajzzal vagy képeslappal. Dia”

Fotó: AnKaságok

Ha tehetjük, mi is szerezzünk örömet neki. Íme a cím, ahová a leveleket várják:

Csoszó Bazsi
7406 Kaposvár 6. sz. posta
Petőfi Sándor utca 56.
(Postán maradóra. Mert már az is fontos esemény az életében, ha postára kell menni, hát ha még neki jön levél!)

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?