ÉLETMÓDI

Kővé dermedt a fiatal nő, amikor meghallotta, mit kell tennie az esküvőért

Ennél durvább esküvői történetet nemigen hallottunk.
  • Szerző: Ripost

Persze, hogy izgatott egy menyasszony, amikor közeledik a nagy nap. Tele van tervekkel, nyakig ül a szervezésben, jó néhány nő viszont igazi szörnyeteggé válik a stressz és saját elvárásai miatt. Ilyenkor szoktak kitörni a háborúk a leendő anyóssal, a fodrásszal vagy éppen a koszorúslányokkal. De amit egy fiatal lány mesélt el Facebookon, az tényleg egészen megdöbbentő.

A történet szereplője nem csupán koszorúslányként volt hivatalos az esküvőre, hanem egyben a menyasszony közeli barátja is volt. Bőven időben voltak még, az esküvőig csaknem egy év volt hátra, amikor megtudta, hogy terhes.

Erre azonban úgy reagált az ara, hogy arra szavak sincsenek… LAPOZZ!


Amikor a leendő feleség megtudta, hogy barátnője terhes, teljesen kifordult magából. Az ő terve ugyanis az volt, hogy teljesen gyerekmentes legyen az esküvő. Csakhogy addigra már megszületett volna a koszorúslány kisbabája, akit jó eséllyel magával vitt volna az ünnepélyes eseményre. És hogy mit mondott erre a menyasszony? Már az is elég goromba húzás lett volna, ha csak azt kéri, a csecsemő maradjon inkább otthon egy bébiszitterrel. Ennél azonban még messzebbre ment: egyenesen arra utasította a barátnőt, hogy inkább menjen el abortuszra, így biztosan nem fog kísértésbe esni, hogy magával hozza majd a babát a ceremóniára.

Persze a nő hallani sem akart arról, hogy eldobja magától a magzatát, sőt azóta világra is jött a kislánya, aki kész csoda az életében, mivel arra számított az orvosok véleménye alapján, hogy soha nem lehet gyereke.

S hogy mi lett mindennek az ára? Nem hívták meg az esküvőre. És nem is beszéltek azóta a korábbi barátnővel. Ez pedig valószínűleg nem is olyan nagy veszteség…

És ezeket olvastad már?