ÉLETMÓDI

Koronavírus: Durva, mit művelt magával a magyar modell

Mindenhonnan azt halljuk, hogyan tudnánk mi magunk is tenni azért, hogy lassítsuk a vírus terjedését. Maradjunk otthon, mossunk kezet, hordjunk maszkot, tartsunk távolságot. Ilyen vállalásra azonban eddig nem volt példa!
  • Szerző:

 

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Bizonyára sokan ismerik a dús szőrzetével fantasztikus karriert befutó Peleskey Bencét. Rengeteg reklámban szerepelt, például mint szakállas favágó, de számtalan más felkérése akadt a világ minden tájáról, még Amerikából is kigyúrt teste és karakteres szakálla miatt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Peleskey (@peleskey) által megosztott bejegyzés,

Tudni kell róla, hogy évek óta növeszti és ápolja arcán a szőrt kimondottan a reklámok miatt – hiszen ez lett a megélhetése, a szakállából volt a pénz. Na már most, Peleskey Bence a koronavírus miatt kialakult helyzetben csupaszra borotválta az arcát – ezt Instagram profilján tudatta a külvilággal.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Peleskey (@peleskey) által megosztott bejegyzés,

„40 nap alatt visszanő” – ez áll a papírlapon, amit maga előtt tart. A bejegyzéshez tartozó angol nyelvű magyarázó szövegben pedig elmondja: „azok, akik ismernek, pontosan tudják, hogy ritkán fogalmazok meg nyilvánosan véleményt. Ugyanakkor meggyőződésem, hogy óriási a felelősségünk abban, hogy „mi” – akiknek sok követőjük van a neten ( a szerk.) – hogyan kommunikálunk. Éppen ezért vágok bele a borotválkozós #itwillgrowbackin40days kihívásba, és hiszem, hogy rajtam kívül még sok más férfitársam is komolyan veszi a helyzetet, amit a koronavírus okozott. A koronavírus rendkívül ellenálló, gyakorlatilag minden felületen megtapad – így a szakállon is – és nagyon sokáig aktív marad, veszélyeztetve mindenkit, akivel kapcsolatba kerülünk.” Csupasz arccal sokkal kisebb a veszély!

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?