ÉLETMÓDI

Kiverte a biztosítékot a netes celeb: perverz, amit testvérével művelt

Odáig vannak a Youtube nézői a fiatal férfiért, de most olyat tett, ami miatt rengetegen elpártoltak tőle...
  • Szerző: Ripost

Chris Monroe egy amerikai srác, aki azzal vált nagyon népszerűvé a videómegosztón, hogy vicces, általában másokat átverő felvételeket készített és tett közzé. Ezt persze rengetegen imádták, nem csoda, hogy csaknem 4 millióan követik és várják, mikor készül el egy újabb videó, amit megnézhetnek tőle.

Legutóbbi felvétele viszont kőkeményen megosztotta a nézőket, és rengetegen nagyon kikeltek magukból…

Tényleg egészen váratlant, sokak szerint egyenesen perverz és visszataszító dolgot művelt a testvérével. LAPOZZ!


Chris a kérdéses videóban saját lánytestvérét csókolja meg, méghozzá nem egy egyszerű puszit ad neki, hanem egy nagyon is szenvedélyes és erotikus csókban forrnak össze.

A felvétel nagyon meglepőre sikerült. A lány hosszan tétovázik is, eljátssza, hogy ezután talán majd kínosak lesznek a családi vacsorák. De végül a hálószobában hosszas nyelvcsatába bonyolódik egymással a két fiatal.

Azóta kiderült, hogy a lány valójában semmilyen rokoni kapcsolatban nincs Chrisszel, ez a felvétel pedig mindössze egy újabb átverés volt. De sokan még most is háborognak és nem térnek napirendre a dolog fölött. Úgy tűnik, van az a határ, amit még vicc szintjén sem érdemes átlépni, mert lerombolhatja a sok munkával kiépített rajongói bázist.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?