ÉLETMÓDI

Ez történt a nővel, aki kicsípte magát, mielőtt lement a közértbe vásárolni

Nincs szükség magyarázatra, miért imádnak a nők kiöltözni: egyszerűen jobban érzik magukat a bőrükben, ha csinosak, és tetszenek a férfiaknak. Ezért ez a nő úgy döntött, nem vár a megfelelő alkalomra: a sarki boltba is le lehet ugrani elegánsan...
címkék:
  • Szerző:

Mostanság elég nehéz kiöltözni valahova, hiszen a koronavírus-járvány miatt több mint egy éve csak vásárolni és dolgozni járunk. Azzal együtt, hogy türelmesen tűrik a bezártságot, a nőket igenis megviseli, hogy nincs hova felvenni a legszebb ruhájukat, és nincs értelme szép frizurát, sminket sem csinálni. Ám valóban így lenne? Egy nő úgy döntött, hogy amikor leugrik a sarki közértbe kaját venni, ezúttal nem farmert és pólót, hanem a legszexibb ruháját ölti magára. Azon, amit tapasztalt, maga is nagyon megdöbbent.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Képünk illusztráció! Fotó: Pixabay,com

Egyre több nő beszél arról a közösségi oldalakon, hogy a leghétköznapibb helyzetben – ami legtöbbször a boltba menés – is felveszik a legcsinosabb ruhájukat, elkészítik a frizurájukat, kisminkelik magukat, azért hogy „végre érezzenek valamit.” Bizony, sokan csak a karantén alatt döbbentek rá, hogy a nők számára létszükséglet kiöltözni, és ez nem vicc: az állandó melegítőviselés, az otthonülés kedvetlenné, búskomorrá tesz, és sokan kevésbé érzik nőnek magukat.

Fotó: Pixabay.com

Emiatt Travis Alabanza is úgy döntött, ezúttal kiöltözik, amikor leszalad a boltba. Amit tapasztalt, szédületes volt: kihúzott háttal, egyenes derékkal haladt az üzlet felé, és közben olyan életerőt érzett magában, amit régóta nem. Az a húsz perc, amíg a legszebb ruhájában végiglejtett a polcok között, olyan boldogsággal töltötte el, amilyet a világjárvány kirobbanása alatt nem érzett. Egy pszichológus aztán meg is magyarázta, mi történt vele.

Képünk illusztrácó! Fotó: Pixabay.com

A bezártság könnyen beszűkíti a gondolkodást, magyarázta a szakember a Huffington Post magazinnak; ám egy elegáns, csinos ruha, amiben jól érzi magát egy nő, egészen friss nézőpontot ad, és valahogy a problémákat is könnyebb lesz kezelni. Egy elegáns ruhában tartása kell legyen a nőnek, és az új testhelyzet erősen hat az agy működésére is. Izgatottságot okoz, az agy várni kezdi, hogy valami új, valami jó történjen. Ráadásul ha egy nő felöltözhet csinosan végre, kicsit úgy érzi, hogy visszatérhet a normális életébe, ahol mindennaposak voltak a bókok, az elismerő pillantások. Ez pedig új lendületet és pozitív energiákat ad a nehéz időkre is. Így hát egyáltalán nem csoda, hogy egyre több nő csípi ki magát, még akkor is, ha csupán a sarki közértbe ugrik le egy kiló kenyérért. Mondanunk sem kell, hogy ennek nem csak a nők, a férfiak is örülnek…

címkék:
És ezeket olvastad már?