ÉLETMÓDI

Kiborult a fiatal férfi, mikor rájött barátnője titkára

Teljesen más arcát kezdte mutatni a lány, mint korábban.
címkék:

Egy fiatal férfi kérte az internetezők véleményét problémájában, amire úgy tűnik, saját magától még nem talált megoldást. Barátnőjéről van szó, akiért állítása szerint bármit megtenne, de akad számára egy határ.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Történetük nem túl régre nyúlik vissza: néhány héttel ezelőtt, szintén az interneten ismerkedtek meg egymással. Kicsit leveleztek, kicsit telefonáltak, majd, amikor már úgy tűnt, szimpatikusak egymásnak kölcsönösen, elkezdtek randizni. Mivel jól érezték magukat egymással, hamarosan hivatalossá is tették a kapcsolatukat, törölték magukat mindketten a társkeresőről, és hivatalosan is „járni kezdtek”. Nem sokkal később kezdődtek azonban a furcsaságok.


A lány elkezdett szinte teljesen másképpen viselkedni, mint korábban. Arrogáns lett, követelőző, a régebbi kedves és humoros oldala szinte teljesen eltűnt, és az ágyban is sokkal távolságtartóbb, szinte már-már elutasító lett. Szó sem volt már izgalmas és mókás randikról, azóta többnyire inkább otthoni filmnézéshez akad csak kedve. A srác állítja, őt nem zavarja, hogy általában melegítőben és smink nélkül látja a szerelmét, viszont feltűnt neki, hogy amikor együtt töltik a hétvégéket, akkor gyakran a szerelme még csak le sem zuhanyzik a két nap alatt.

Fogalma sincs, hogy mit kellene tennie a helyzetben. Úgy érzi, ilyesmit finoman igencsak nehéz szóba hozni, legalábbis nem tudja, hogyan kellene tennie. Attól fél, már nem szereti a másik, de legalábbis már nem akar neki tetszeni. Szeretné megmenteni a kapcsolatot, de nem vágyik arra sem, hogy csalódásban kelljen élnie.

A kommentelők persze ízekre szedték szegényt. Egyik részük konkrétan kinevette, amiért ennyire naiv, és nem képes túllépni egy néhány hetes kapcsolaton.

Másik felük azt javasolja, ő is kezdjen el hasonlóan viselkedni, hátha abból majd észhez tér a lány, legalábbis észreveszi magát.

Azért szerencsére ennél emberibb tanácsok is érkeztek a srácnak. Például egy őszinte beszélgetés. Ami persze magában hordozza annak a lehetőségét, hogy csalódás lesz a vége. Viszont legalább nem kell aggódnia amiatt, hogy nem próbált meg mindent.

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?