ÉLETMÓDI

Kiakadt a nő, amikor felajánlotta szolgálatait a sógora

Arcpirító javaslattal rukkolt elő a férfi...
  • Szerző: Ripost

A Redditen osztotta meg sokkoló élményét egy középkorú nő, aki már hetek óta nem tér magához attól, ami történt vele. Mint elmondta, nem is annyira tanácsra van szüksége, inkább csak megosztani szerette volna a történetét, hiszen családon belül nem mer róla szólni senkinek. Ennek ellenére sokan mégis azt javasolják, hogy a legjobb, amit tehet, ha beavatja a sztoriba a férjét is.

A nő férje egy elhúzódó betegséggel küzd, amely szerencsére nem veszélyezteti az életét, de sok olyan dolgot nehezebbé tesz, amely korábban közös élményük volt. Nem nagyon tudnak mostanában kimozdulni otthonról, inkább a lakásban töltik az időt, ráadásul még a szexuális életük is komolyan akadozik, mivel a betegség miatt a férj potenciája sajnos nem a régi.

Van azonban a férjnek egy néhány évvel idősebb bátyja, aki olyan ötlettel hozakodott elő, mely finoman szólva is pofátlan…

Folytatjuk a részletekkel! LAPOZZ!


A nő nem panaszkodott senkinek, elfogadta a helyzetet és pontosan tudja, hogy a nehézségek, melyekkel küzdenek, csak átmenetiek. Ennek ellenére természetesen az egész család tisztában van azzal, hogy a pár élete nem a régi. A sógor egy családi vacsorán azt ajánlotta fel a nőnek, hogy szívesen elviszi őt ide-oda, vacsorázni, moziba, ha esetleg már nagyon szeretne kimozdulni. Kicsit kínos volt a helyzet, a férj sem rajongott az ötletért, a nő viszont inkább egy kedves gesztusnak tekintette a felajánlást. Egészen addig, amíg utána nem ment a sógor a konyhába.

Ott kicsit részletesebben is kifejtette, milyen szolgálatokban lehet rá számítani. Azt is felhozta ugyanis, hogy nagyon szívesen helyettesíti testvérét az ágyban, ha esetleg ott is gondjaik akadnak.

A nő teljesen ledöbbent, és amilyen gyorsan csak tudott, kimenekült a helyiségből. Azóta inkább lemondja a családi programokat, de a férjének nem mer szólni. Azt mondja, nem is áll szándékában, mert úgy érzi, túl nagy sebet okozna vele a párjának. S el sem tudja képzelni, hogy valaha is újra bizalmat adjon választottja testvérének.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?