ÉLETMÓDI

Kiakadt a menyasszony, olyan bizarr hírrel rukkolt elő a vőlegény

Egészen furcsa és szürreális módját választotta az eljegyzésnek a férfi.
  • Szerző: Ripost

A lánykérés, az eljegyzés pillanata minden pár számára igazán fontos és sorsdöntő esemény. Sokan teljesen rendhagyó helyszínt és alkalmat választanak. Ez a fiatal férfi viszont egyáltalán nem azért lóg ki a sorból, mert annyira különleges körülményeket hozott volna össze, hanem mert egészen bizarr módszerrel kívánt kedveskedni.

A lány, aki a kiválasztott volt, először boldog lett és lelkes, majd joggal elszomorodott, amikor jött a hidegzuhany. Hogy miért kellett borúsra fordulnia a hangulatnak? Máris kiderül. LAPOZZ!


A férfi biztosra akart menni, és olyan gyűrűt szeretett volna szerelmének adni, amilyenre a lány garantáltan vágyik. Ezért aztán nem vásárolt ékszert, hanem inkább kölcsönzött egyet. Felhúzta a boldogan igent mondó menyasszony ujjára, majd elmondta, hogy sajnos ezt a gyűrűt másnap vissza kell majd adni, hogy azután együtt választhassák ki azt, ami igazán az ara ízlésének megfelelő.

A gesztus és figyelmesség kedves volt ugyan, de a lányt mégis kisebb sokként érte az információ, és nem csoda, hogy elszomorodott. Már csak azért is, mert a gyűrű kimondottan megtetszett neki. De végül szerencsére jóra fordultak a dolgok, és persze a boldogság erősebb lett a furcsa közjátéknál.

És ezeket olvastad már?