KEDVENC

Teljes döbbenet: csirke miatt estek egymásnak a magyar háziasszonyok

Ismét a Szabolcsban élő Valika a főkolompos, aki megmutatta, mivel eteti a kutyáját. Nem tápot ad neki ugyanis, hanem házi csirkét. Mondanunk sem kell, elszabadult a pokol...

Felbolydult az internet, mikor Boros Valika megosztotta, hogy mivel is eteti kedvenc kutyáit. Mindenki előtt ismert, hogy férje mellett két négylábú családtaggal osztja meg az életét, és értük is szinte mindent megtesz. Csak hát a csoporttagok nem feltétlenül értenek egyet a szuper háziasszony elveivel...

Íme, a tanyasi csirke, amivel Valika eteti kutyáit:

"Mutatom, miből fő Ladynek a vacsora... a puli azt eszi, amit mi, de a nagy kutya többet eszik, neki pluszban főzök...ez most a saját leves kockámmal megfő húslevesnek. A comb és szárnycsontokat kiszedem...kap hozza tésztát és 3 napra elég neki.. a csirke 1,5 kg...ez szabadon tartott tanyasi csirke, a sajátomból nem jutott annyi, hogy neki is azt adjak, ezért vettünk neki 10 ilyet, az kb. 1 hónapra elég, persze jut mellé a saját kajánkból is hozzá...". - posztolta ki Boros Vali.

Volt, akinél kiverte a biztosítékot ez a"kutyajólét":

"Ezért nagyon haragszom, ez nagyon durva...ez már túlzás! Míg Magyarországon is millióan éheznek addig mások a kutyának főzik a drága csirkét..." (Varga Erzsébet)

"Elnézést, ha valakit ez sértene ,de ez azért kicsit túlzás nem???
Én kutyakaját adok neki, még nem panaszkodott
Azért ezt sok család az asztalára nem tudja megvenni!!!

Bocsi de ezt le kellett írnom,ha nincs igazam kilehet tiltani a csopiból!"(Vajda Ildikó)

A sokakat felkavaró, csirkéből főzött kutyakaja téma után azok is felbuzdultak, akik legalább annyira szeretik saját kedvencüket, mint Valika a maga kutyusát.

Lássuk, mit írtak ezek a gazdik! LAPOZZ!


 

"A mi kutyánk Héra. Lassan 4 éve költöztünk el Magyarországról, de a legfontosabb az volt, hogy Õ is jöhessen. Nélküle soha sehova!
Tudom, hogy vannak negatív, beszólogatós emberek, de akkor is vállalom, hogy imádom."
(Szétágné Heffentrégen Mónika)

"Nálunk is fő csirkemell vagy comb rizzsel, répával. Fagyasztva nem jön ki többre mint a jobb minőségű konzerv. Nagyon szereti és legalább tudom mit eszik, jövő hónapban lesz 10 éves" (Humicsku Györgyi)

"Én a kutyámnak, körmöt vesét, májat, cafat húst, aprólékokat - hentesnél lehet venni - szoktam főzni, tele zöldségekkel vagy amikor húslevest főzök a zöldségek megpucolt héját teszem bele a húsos lébe. Miért lenne más a kutya? Én tápot is adok neki, de jó tápot. Mikor kiskutyái voltak akkor még jobban ráálltam a porcerősítő kajára." (Pelle Péterné)

"Én pulyka darált húsból főztem a kutyusomnak a kajcsit sok zöldséggel. Engem is maceráltak! De! Nem cigarettázunk! Sajnos nincs gyerekem! Nem iszunk! És senkitől nem kértem pénzt arra, hogy a kis kedvencünknek saját készítésű ennivalót adják. Mindenki saját dolga mire költi a pénzét!" (Vasadi Ildikó)

Sok magyar háziasszony vallja, hogy a hűséges kutyák igenis megérdemlik a kényeztetést! További kedves történetekért LAPOZZ!


"Nálam is a királylány  az én főztömet eszi, orvost csak védőoltáskor lát és már 14 éves" (Szakács Ildikó)

"Mi is főzünk minden nap a kutyáknak. Sőt továbbmegyek, volt egy lakásban tartott kutyánk, ő még karácsonyi ajándékot is kapott. Valami sípoló játékot. Nagyon lehet őket szeretni." (Galamb Ica)

"A mi kis kedvencünk is az eszi, amit mi.  Mikor ebédelünk neki is szedek a kajából. Imádja a dinnyét és a gyümölcsöket is. Ha látja hogy mi megesszük, Õ is megeszi;))" (Balogh Annamari)

"A mi Csokoládénk is házi koszton él,ennek ellenére olyan mint a vasgyúró!" (Bernáth Márti)

"Háát könyörgött a kutyusom a gulyáslevesért, de fogyóznia kell, .. nem álltam meg. Leszűrtem a zsírt, csak a lét, és a husit adtam. 3 szor! Hogy tud könyörögni! A répát kiköpte, de a többi zöldséget megette." (Kiss Jenőné)

Forrás: Facebook, Vali Konyhája és kertje

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?