KEDVENC

Õszinte a nő? - 10 ok, miért baj ez a férfiaknak!

Nehéz velük mit kezdeni.
címkék:
  • Szerző: KAM

Szinte hihetetlen: vannak olyan kapcsolatok, amiket az őszinteség tesz tönkre.

Főleg akkor, ha a nő az, aki sosem kertel, és megmondja a frankót. A férfiak többsége ezt nehezen viseli, azaz nem nagyon tud vele mit kezdeni.

Hogy miért? Erre is van számos magyarázat.

1. Fáj az igazság? Az őszinte nőt ez sem tántorítja el, akkor sem, ha ezzel csak az ellenségeinek a számát szaporítja. Ami a szívén, a száján.

2. Ha kérdésről van szó, az őszinte nő akkor sem tapintatos. Zavarba ejtő, kényelmetlen helyzetbe hozó kérdésektől sosem riad meg.

3. Az őszinte nő komoly, és igaz válaszokat vár és fogad el csak.

4. Egy őszinte nő nyíltan beszél az elvárásairól és arról is, mi nem működik a kapcsolatban. Melyik férfi nem riad ettől vissza?

5. Hisz az igaz szerelemben és nem játszik az érzelmekkel. Ha valakinek az érzései nem tiszták és erősek iránta, azonnal továbbáll.

6. A múltjáról is szívesen beszél. Akár kérdés nélkül is.

7. Ha nem szeret, sosem mondja majd azt, hogy igen. Azt sose várd tőle, amit hallani szeretnél. Minden egyes hibáddal, rossz döntéseddel szembesít.

8. Akkor kér segítséget, ha tényleg szüksége van rá.

9. Ha hibázik, könyörtelenül elismeri. Sosem szeretne többnek látszani, mint ami, és az igazságot sem titkolja senki elől.

10. Tűnhet szívtelennek, makacsnak, határozottnak, megnehezítheti a mindennapokat, de egy okos nővel mindezek ellenére megéri együtt lenni. Pláne, ha kölcsönös a szerelem.

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?