KEDVENC

Sokkoló, amit ez a nő a kutyájával művelt, nem tette zsebre amit kapott

Borzalmas látványt nyújt az eb, de a nő szerint így tökéletes, sőt: sokkal jobb élete lesz a változás miatt. Na, a netezők viszont egyáltalán nem így gondolják, a gazdi már halálos fenyegetéseket is kapott...
címkék:
  • Szerző: Ripost

Alaposan kiakasztotta egy nő nemcsak a kutyatulajdonosokat, de mindenkit, aki látta már akár élőben, akár fényképen, hogy mit művelt a gyönyörű dán dogjával. Ugyanis a Kentucky-ban élő Jessica Williams tetőtől-talpig rózsaszínre festette a kutyája, Dráma szőrét.

A 21 éves nőnek négy dán dogja van, akik közül a féléves Dráma a legfiatalabb. Ez a fajta olyan hatalmasra nő, hogy még a kiskutyától is félnek az emberek az utcán, így Dráma nem tud barátkozni. Ezért döntött úgy a négygyermekes anyuka, hogy rózsaszínre és kékre festeti a kutya szőrét; hátha akkor többen merik megsimogatni.

Az anyuka még Dráma körmeit is kifestette, hogy az emberek biztosak legyenek benne: a kutyus semmilyen veszélyt nem jelent rájuk. A szőrfestést kutyakozmetikussal csináltatta, kutyabarát szőrfestékkel. Egyedül azt sajnálja, hogy a kutya, mivel színvak, nem láthatja saját magát, milyen nagyszerűen néz ki.

Jessica úgy tervezi, hogy ha elkezd Dráma szőréből kikopni a festék, újra befesteti lilára-rózsaszínre, annak ellenére, hogy nagyon sokakat kiakasztott a színes kutyájával. Nem kímélték őt a kommentelők, az biztos!

"Az ilyen embertől elvenném a kutyáját, nem hiszem, hogy nem árt a szaglásának a vegyszeres hajfesték."

"Jó lenne, ha az emberek felfognák, hogy a kutya, az kutya, nem pedig bohóc, vagy az ő szőrös kis gyerekük."

"Soha többet semmilyen állatot nem bíznék erre  a nőre. Szegény kutya, borzasztóan néz ki!"

Állítása szerint kapott már halálos fenyegetéseket is. Szerinte azonban nem ezen múlik, hogy valaki jó gazda-e, és a fiatal kutyákat emberekhez kell szoktatni – ha a színe miatt oda mernek menni hozzá, akkor ezzel Dráma nagyon is sokat nyert.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?