KEDVENC

Nem hitted volna: Így néznek ki ma az Igazából szerelem szereplői!

Néhányan megdöbbentő változáson mentek keresztül. Talán már fel sem ismernéd őket.
  • Szerző: Ripost

Te is imádod az Igazából szerelem című filmet? Te is minden évben újra megnézed karácsonykor? Nem vagy vele egyedül Ez a film megható, édes, kedves, humoros és elképesztően szeretni való.

Csakhogy miközben újra és újra megnézzük, hajlamosak vagyunk megfeledkezni róla, hogy az évek bizony telnek. A szereplők pedig a valóságban velünk együtt öregszenek. Furcsa belegondolni, nem igaz?

1. Sam, ez az szupercuki és tündéri kisfiú talán minden néző legnagyobb kedvence. Naná, hogy időközben felnőtt az őt játszó Thomas Sangster. Íme, így néz ki most.

2. És emlékszel még a kisfiú szerelmére? A jelenetre, ahogy rohan a lány után a reptéren? Nos, a kislány, akit a filmben Olivia Olson alakított, a valóságban mára egy igazi bombázóvá cseperedett.

3. Az egyik leginkább szívet melengető karaktert alakította Liam Neeson. Melyik nő ne akarta volna megvigasztalni őt? Azóta jócskán megöregedett, de még így is nagyon sármos a színész.

4. Emma Thompson, a kis híján megcsalt, és nagyon csalódott feleség szerepében hatalmasat alakított a filmben. És megdöbbentő, de mintha nem fogna rajta az idő! Jobban néz ki, mint valaha!

5. Sután, esetlenül, viccesen és nagyon emberien mutatták meg a filmen, hogyan készül a valóságban egy szexjelenet, amelyben dublőrök helyettesítik a főszereplőket. Emlékszel még a jelenetekből a lányra? Így néz ki most.

6. Ó, hát persze, hogy imádtuk Natalie-t, a szókimondó, jószívű, cserfes, fiatal lányt, aki aztán "véletlenül" pont az elnökkel esik szerelembe... Martine McChutcheon igazán mesésen néz ki.

7. Döbbenet, de hiába égett belénk Hugh Grant örökké kölykös, pimasz, rosszfiús és egyben hűvösen angolos arca, bizony rajta is meglátszik az idő. Na nem mintha így már ne kedvelnénk a Miniszterelnök Urat!

8. Meglepően keveset változott a modellszépségű srác, akiért évek óta epedezik a kolléganője, hogy aztán a legforróbb pillanatban kudarcba fulladjon a randi. Na jó, talán egy kicsit még jobb pasi lett, mint akkor volt.

9. A magában tartott szerelemmel hősiesen megbirkózó lovag, Andrew Lincoln a barátjáért a romantikát feláldozó szuperpasi korosabb lett, de csúnyább egyáltalán nem. Igaz, már nem biztos, hogy egyből felismernénk, sőt.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?