KEDVENC

Félelmetes magasságban keveredett bajba Budapesten egy kutya

Sokan nem gondolnánk, hogy mennyire ügyes és leleményes módon tudja egy kutya veszélybe sodorni magát.

Szerdán Budapest belvárosában kutyanyüszítésre lett figyelmes a Kutyabarát.hu oldal egyik kedves fotós ismerőse. Felnézett, és legnagyobb rémületére épp egy kutya mászott ki az egyik emeleti nyitott ablakon. Szolgáljon ez mindenkinek tanulságként, hogy kutyáink sokszor sokkal ügyesebbek, mint mi képzeljük, és ezzel komoly bajba is kerülhetnek.

A kutyán, ahogy támaszkodott a párkányon, egyértelműen látni lehetett, hogy nem a földön, hanem egy széken vagy kis asztalon áll, ami közvetlenül az ablak előtt van. Hogy akkor és ott nem esett le, az egy csoda. Szerencsétlen állat több percig toporgott, még kétszer meg is fordult a párkányon, és ijesztően nézegetett lefelé, közben folyamatosan riadtan és kétségbeesett hangon nyüszítve.

A szemben lévő ház erkélyére kijött egy lány, ő értesítette a tűzoltókat, akik 10 perc múlva meg is érkeztek. Felmentek, csöngettek, de hiába.

Lassan telő 6-8 perc után végre megérkezett a tulajdonos. Ahogy sejthető volt, bevásárolni ugrott le, közben, gondolta, kiszellőztet. Felrohant, kinyitotta az ablakot, a kutya pedig boldogan ment vissza a lakásba.

Akár egy nyitott ablak is halálos lehet. Pontosan ezért a gazdik felelőssége, hogy a veszélyes helyzetektől megóvjuk kedvenceinket.

Képekért KATTINTS IDE

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?