KEDVENC

Ennek a kislánynak a fotója felrobbantotta a netet, megható történet

A szívbeteg Amelia imádja a sztár filmjeit, ezért negyedik születésnapjára olyan meglepetést kapott, amire egyáltalán nem számított. Az ajándékkal készült fotóit több ezren megosztották az interneten.
  • Szerző: Ripost

A négy éves kislány imádja a Galaxis őrzőit, főleg a Chris Pratt által alakított karaktert. Olyannyira, hogy a születésnapjára Galaxis őrzői tortát kért, és Star Lord babákat. Az anyuka legjobb barátnője azonban olyan ajándékot adott neki, amitől a kislány elolvadt: egy kivágott figurát a színészről.

Amelia a kivágott figurát a szülinapja óta mindenhova magával viszi: amikor mennek a testvéreiért, vagy kirándulni, de játszani is elkíséri őt.

A családban nem csak a négy éves Amelia rajong a színészért, hanem az édesanyja is. Ugyanis Chris Pratt rendszeresen látogat gyermekkórházakat, ajánl fel beteg gyerekek gyógyítására adományösszegeket. Mivel Ameliának krónikus, veleszületett szívbetegsége van, az anyuka nagyon tiszteli a sztárt, amiért segíti a beteg gyerekeket.

A kislány negyedik születésnapját nem sokkal az után ünnepelték, hogy kiderült: szívbetegsége súlyosabb, mint az orvosok gondolták. Amelia pacemakert kapott, amit mindig "elemként" emleget - és tisztában van vele, hogy élete végéig szüksége lesz rá.

Az anya elmondta a Huffington Postnak, hogy megdöbbentette, milyen népszerű lett a megosztása a kislányról és a színész képéről, és nagyon örül: mert Amelia életszeretete, pozitív hozzáállása reményt adhat más szülőknek is, akiknek súlyos beteg gyerekük van.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?