KEDVENC

Brutális, mi történt ezzel a macskával, nem hiszel a szemednek

Két év alatt úgy megváltozott a külseje, mintha kicserélték volna, sokan meg is döbbennek, amikor meglátják. Nem véletlen, hogy több ezren követik Instagramon a róla készült felvételeket, nem mindennapi eset!
címkék:
  • Szerző: Ripost

Egészen különleges dolog történt ezzel a német házimacskával: teljesen megváltozott a szőrzete, mintha kicserélték volna. Elli ugyanis egy különleges bőrbetegségben szenved, aminek  következményeképpen az egykor fekete cicából mára szinte teljesen hófehér lett.

A gazdi, Nicole Böhm 20016-ban fogadta örökbe Elli-t és testvérét. A cica ekkor még szinte teljesen fekete volt, csak az arcán és a tappancsain volt némi fehérség. Aztán egy évvel később megjelent egy fehér folt a hátán.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Elli (@elli.vitiligo) által megosztott bejegyzés,

A vitiligo egy pigmenthiányos betegség, embereknél is előfordul; a beteg bőre kifehéredik, először foltokban, majd a test nagy részén. Nincs ez máshogy Elli cicával sem; egy év leforgása alatt csaknem teljesen fehér lett.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Elli (@elli.vitiligo) által megosztott bejegyzés,

A gazdája elmondta a The Dodo-nak, hogy a cica átalakulása még mindig folyamatban van, minden nap egy kicsit más lesz, és ő minden nap egyre jobban szereti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Elli (@elli.vitiligo) által megosztott bejegyzés,

A vitiligo gyakran nem merül ki a pigmentek hiányában, más tünetek is mutatkozhatnak, de gazdája elmondta, hogy egyelőre Ellinek kutya baja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Elli (@elli.vitiligo) által megosztott bejegyzés,


 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?