KEDVENC

Állati szabadulóshow: ettől besírsz!

Kitalálni nem lehet olyan kalandokat, amiket az állatok átélnek. Legutóbb egy csatornába szorult mosómedvét szedtek ki, de a megoldástól leesik az állad...
címkék:
  • Szerző: Ripost

Mit tehet az ember egy csatornafedélbe szorult mosómedvével? Nem, nem viccelünk, ez a szerencsétlen jószág az USA-beli Northamptonban tényleg a csatornába szorult, nézd csak, milyen bánatos lett tőle!

A riasztott állatvédők nem tétováztak, leöntötték a jobb sorsra érdemes mackót egy flakon étolajjal, s így Micimackó módjára ki tudták szabadítani szorult helyzetéből.

A csatorna nem nagy barátja az állatoknak... Ez a bűbájos floridai cica is pórul járt: jobb első mancsa beszorult. Mivel helyben nem boldogultak vele, így fedelestül az állatorvoshoz szállították. Õ szabadította meg végül a macskát a felesleges részektől... A képen egyébként leendő gazdájával látható!

A tehén túl nagy ahhoz, hogy a csatorna kibabráljon vele, de ez az Észak-Yorkshire-i példány gondoskodott arról, hogy a környékbeli tűzoltók ne unatkozzanak... Nem hiszed el, de beszorult a fába a feje!

Talán legelészés közben látott meg a résben valami ínyére való finomságot...? Nyugi, itt is happy end lett!

 

címkék:
És ezeket olvastad már?