KEDVENC

7 tény, ami közös minden intelligens nőben!

Magadra ismersz? Melyik illik rád?
  • Szerző: KAM

Egyre több férfi panaszkodik: már nem elég, ha egy nő szép, cuki és otthonosan mozog a konyhában. Valójában az a szexi, ha intelligens - szerencsére ilyen nőt nem feltétlenül csak egyetemi klubokban találni.

Most felbukkant egy lista, amely alapján bárki tesztelheti a kedvesét, vajon az intelligens nők táborát erősíti-e.

Íme azok az ismérvek, amelyek rájuk jellemzőek.

1. Van saját élete

Õ nem az a típus, aki folyton a lábad mellett szaporázza, és ha nem lehet melletted, akkor megeszi az unalom. Sőt, a saját élete, dolgai talán még előrébb valóak is, mint a közösek. Akkor nyugodt, ha a teendőivel és kötelezettségeivel végzett. Új célokat tűz ki maga elé, tanul, képzi magát, határozott jövőképe van.

2. Nehéz vele tartani a lépést

Az intelligens nőkkel való élet nem gyerekjáték. Folyamatosan jár az agyuk, gondolkodnak, imádják az önállóságot, de természetesen azt is, ha a sikereiket a férfi is elismeri. Az ilyen nők mellett csak egy határozott férfi állja meg a helyét.

3. Pénzzel nem veheted meg

Egy márkás autó, vastag pénzkötegek az intelligens nőket sosem hozzák lázba. A tehetős férfiak nehezen is viselik, ha egy intelligens nőre vetik ki a hálójukat, és képtelenek "megvenni" őt. Szeretik megteremteni a saját függetlenségüket, amihez meg is van a kellő intelligenciájuk. A pénz számukra csak egy eszköz, de nem minden.

4. Felnéz a sikeres férfira

Egy intelligens nőt különösképpen vonz, ha a társa sikeres abban, amit csinál. Büszkeséggel tölti el, és fel is néz a párjára, ha szakmájának legjobbjai között emlegetik. Párját így mindig támogatja, ha szakmai előmeneteléért, sikereiért dolgozik, fejleszti magát, vagy új dolgokba kezd. A sikeres férfi számára nem ugródeszka, vagy eszköz az álmai megvalósításához, hanem társ abban.

5. Kegyetlenül őszinte

A kegyes és apró hazugságok az egyszerű lányoknak valók. Az intelligens nő nem tűri azt, és nem is alkalmazza. Csak az őszinteségre tudja építeni a jövőt, ha hibázik, akkor is vállalja érte a felelősséget. A félreértések, bizonytalanság, és felesleges bonyodalmak számára fel sem merülhetnek a hétköznapokban. Ami a szívén, a száján.

6. Nem a külsőségekre ad és épít

A kémia számukra is fontos, de nem feltétlenül egy kigyúrt test, vagy divatos öltözet váltja ki belőlük. Egy értelmes nőnek sokszor az eszét kell izgatnunk, hogy célba érjünk. A szép férfiakat az intelligens nők legfeljebb arra a célra képesek használni, de komolyan sosem terveznek velük, ha nem sikeresek és intelligensek.

7. Mindig talpra áll

Akármilyen akadályokat és buktatókat tartogat az élet egy intelligens nő számára, ő mindig talpra áll. Mer az érzelmeiről, érzéseiről beszélni, mert kellően bátor is ehhez. Az erős nő mindig győz! Pláne, ha intelligens.

És ezeket olvastad már?