ÉLETMÓDI

Kapcsolj ki ezzel a kőkemény rejtvénnyel! Meg tudod oldani?

Izgalmas és kalandos ez a fejtörő.

Készen állsz egy jó kis kihívásra? Úgy érzed, a pihenéstől fitt az agyad és éles az eszed? Ha igen, akkor itt az ideje annak, hogy megtornásztasd kicsit az agytekervényeid, és megfejtsd ezt a nagyszerű feladványt. Nem lesz egyszerű, de megéri!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Tom fülig szerelmes volt Clarába. Odáig volt érte, és bearanyozta a nő a férfi minden percét. Egyik este elvitte őt egy romantikus és meghitt randevúra. Egy eldugott kis étterembe mentek, ahol senki nem zavarja őket, és kedvükre turbékolhatnak. Egymás szavába vágva beszélgettek, el sem engedték egymás kezét, és a kellemes környezetben isteni ételeket ettek és finom borokat ittak. Elérkezett a desszert ideje, ki is hozta nekik a pincér a két szelet fenséges tortát.

Clara azonban holtan esett le a székről kisvártatva, mert Tom megölte őt.

De miért tett ilyen szörnyűséget a lánnyal, ha ennyire szerette? Mi lehetett a tragikus cselekedet oka?

fotók: 123rf

A megoldás szomorú és váratlan fordulat. Tom szerette volna megkérni Clara kezét. Mindent jó előre megtervezett, hogy igazán nagy legyen a meglepetés. Megszervezte, hogy a nő tortaszeletébe rejtsék el a gyűrűt. Csakhogy természetesen Clara erről mit sem sejtett, és véletlenül lenyelte a gyűrűt. Pontosabban félrenyelte. Így alakult a romantikus lánykérés szörnyű balesetté, mely során akaratán kívül megölte kedvesét a férfi.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Karácsonyi halászlé receptek
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?