ÉLETMÓDI

Ízekre szedte a fiatal nőt a fél világ, mikor elmondta, mit készül tenni párjával

Sokan sajnálják őt. De legalább ennyien nekiestek...
  • Szerző: Ripost

Megható és tökéletes pillanat egy szerelmespár életében, amikor megtörténik az eljegyzés, és mindketten boldogan kezdenek készülődni a közös életre. Ennél nagyobb vallomás szinte nem is létezik, hiszen ekkor már mindketten biztosan tudják, mennyire komolyan gondolja a másik a kapcsolatukat.

Rengeteg férfi nagy készülődésbe fog a lánykérés előtt, hiszen szeretné, ha minden a lehető legszebben alakulna. De a megfelelő pillanat és helyszín mellett persze még a gyűrűről is gondoskodniuk kell.

Egy menyasszony szintén nagyon boldog volt, amikor megtörtént a lánykérés, csakhogy a Natalie névre hallgató nő ezután olyat tett, ami teljesen kiakasztotta a fél világot.

Mutatjuk a részleteket! LAPOZZ!


A nő interneten keresztül kért tanácsot, hogy mit tegyen. A határozottnak tűnő elképzelése ugyanis a szakítás volt. Lánykérés után elment egy ékszerészhez, hogy megnézesse eljegyzési gyűrűjét. Az ékszerész viszont szembesítette vele, hogy gyémánt helyett egy hamis kő van a foglalatban.

A menyasszony teljesen kiborult, különösen akkor, amikor vőlegénye szinte zavarba sem jött a lebukáskor. Sokan megértik a lány reakcióját, hiszen a gondja nem is a kő hamissága, hanem az, hogy egy hazugsággal kezdődik a közös életük. Mások viszont teljesen kiakadtak a dolgon. "Nem mindegy, hogy mivel kéri meg a kezed? Ahelyett, hogy inkább boldog lennél" - szólt az egyik kommentelő. "Elképesztő, mennyire túlreagálod a dolgot, meg sem érdemled a boldogságot" - vágta a menyasszony fejéhez egy másik hozzászóló.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Ezekből a karácsonyi sütikből egy morzsa sem marad
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?