ÉLETMÓDI

Itt a bizonyíték, így ver át az agyad!

Meg fogsz lepődni.
címkék:
  • Szerző: KAM

Van rá magyarázat, de ne menjünk bele...

Aki tud a sorok között olvasni, az azt is tudni fogja, hogyan lehetséges mindez. Márpedig egy angliai egyetem kutatásai szerint az emberek jelentős többsége, azaz szinte kivétel nélkül mindenki megbirkózik az alábbi feladvánnyal. Ha nem megy, a megfejtést a kép alatt olvashatod!

Egy anlgaii etegyem ktuasátai szenirt nem szímát, melyin serenrodbn vnanak a bteűk egy szbóan, az etegyeln ftonos dloog, hogy az eslő és az ultosó bteűk a hölyeükn lneegyek. A tböbi bteű lheet tljees össze-vabisszásagn, mgiés porbléma nlkéül oalvsahtó a szveög.

Eennk oka, hogy nem ovalusnk el mniedn bteűt mgaát, hneam cska a szót eszgébéen. A cmabritgei emegyeten kéüszit eikgy tnuamálny áítllsáa sznreit a szvkaaon Bleül nicsn jlneestőgfée akann, mkénit rdeeőzndenk el a btűek: eyegüdl az a fntoos, hgoy az eslő és az uolstó betű a hlyéen lygeen.

Ha a tböbrie a lgnoeyabb özeássivsazsg a jleezmlö, a sövzeg aokkr is tleejs mrtébéekn ovasalthó mraad. A jlneeésg mgáayzrataa az, hgoy az erbemi agy nem eyedgi btüeket, hneam tleejs sazakvat ovals. Úhygoyg tnseseek mkneit bkébeén hyagni a hleysersáíi fmonisáokgkal!

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?