ÉLETMÓDI

Íme, május legklasszabb fejtörője! Hol van a macska?

Szuper képeket mutatunk! Sasszemed van?

Mennyire tudsz jól koncentrálni? Mennyire tudsz fókuszálni egy-egy képre, és mennyire szúrod ki azt, ami kilóg a sorból? Most kiderül, igazán jó megfigyelő vagy-e. Nincs más dolgod, mint alaposan megfigyelni mindegyik képet, melyet mutatunk, és megtalálni rajta az elrejtett érdekességet...

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Lássuk az első kihívást, mely máris egy türelmet és embert próbáló feladat. Vajon megtalálod ebben a kaotikus konyhában, hogy merre lehet a fotón a macska? Mert abban biztos lehetsz, hogy valahol ot pislog!

Készen állsz a megfejtésre?

Mutathatjuk a helyes választ?

Íme, látod, az ablakpárkányról nézelődött befelé:

Jöjjön a következő akadály, mely szintén nem gyerekjáték. Sok bárány legel ezen a fényképen. De akad közöttük egy kecske is, mely valahogyan odatévedt, és kakukktojásként meglapul. Megtalálod?

Mit gondolsz? Jó megoldásra bukkantál?

Jöhet a leleplezés?

Mutatjuk a megfejtést:

Távolról sincs vége a kihívásnak. Sőt, emeljük a tétet! A következő feladatban ugyanis nem mást, mint egy kutyát kell felfedezned. Nekünk nem sikerült. De te ügyesebb leszel nálunk? Ne legyél kishitű! Koncentrálj, mi drukkolunk!

Ugye, hogy nem könnyű? Lássuk akkor, hogy merre bújhatott el.

Nézd csak:

Végül pedig egy kiscsibe vár arra, hogy felfedezd őt. Nagyon ügyesen álcázza magát a zöldséges pulton. Arról már nem is beszélve, hogy mennyire aranyos. Kérdés persze, hogy te rálelsz-e...

Nézzük, mennyire bizonyultál jó megfigyelőnek. Ez a fotó szinte mindenkin kifog. Ha észrevetted a csibét, akkor nagyon is büszke lehetsz magadra, mert akkor az igazán kivételesek közé tartozol!

fotók: youtube

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?