Létrehozva: 2019.12.22.

Íme, a legjobb sorozatok vakáció idejére

Töltődj fel ezekkel a szuper műsorokkal!

Végre eljött a szabadság és a pihenés ideje. És lássuk be, hogy az ünnep nem mindig csak az emelkedett és megható pillanatokról szól, hanem igenis van helye a lazulásnak, a pihenésnek és feltöltődésnek is. Olyan sorozatokat gyűjtöttünk most össze neked, melyek garantáltan lekötnek majd. Válaszd ki a kedvedre valót, töltsd egy bögre forralt bort magadnak, és élvezd a kellemes semmittevést!

Vígjáték

Ha szeretted a Jóbarátokat, akkor biztosan kedvelni fogod a 2 Broke Girls című amerikai sorozatot, amely magyar felirattal, sőt szinkronnal is elérhető itthon. Két lány barátságáról és persze viszontagságairól szól sok humorral, pikantériával, és persze nevetéssel. Ha kedveled az iróniát és a szarkazmust, akkor kár lenne kihagynod az Alelnök című sorozatot, ami görbe tükröt mutat az amerikai elnöki létnek, és egy női elnök rendkívül bizarr háttérmunkáit mutatja meg. A Kockafejek balfék számítástechnikusai remek szórakozást nyújtanak a semmihez sem értő, de mégis nagyon szerethető női főnökükkel. Na és persze megéri ismételni a Szex és New Yorkot is, mint örök slágert.

Családi sorozat

Az egész család fog kedvelhető karaktereket találni a Modern család epizódjaiban. Sok szálon futnak a cselekmények, mégis szinte bármelyik epizódnál megéri bekapcsolódni, imádnivaló. Nem fog csalódást okozni az Ifjú Sheldon című műsor sem, ahol egy zseni gyerek és az ő teljesen hétköznapi családja fogja biztosítani nektek a szórakozást. Ami pedig szinte kötelező mindenki számára, és hangos nevetésekkel lesz teli a szoba, az nem más, mint a Durrellék című sorozat. Ennél bájosabb, kedvesebb, humorosabb és szerethetőbb szórakozás kevés akad.

Dráma

Ha kedveled az orvosos izgalmakat, akkor a Grace klinika biztosan már életed része. Érdemes megnézned mellette a Doktor Murphy című műsort is, mert hasonlóképpen rabul fog ejteni. Nem várt meglepetéseket és izgalmakat tartogat majd számodra az Orange is the new black című női, börtönös sorozat, ami témája ellenére cseppet sem monoton, sokkal inkább nagyon mély érzéseket és érdekes témákat hoz felszínre. Letaglózó, káprázatos alkotás az Egy szolgálólány meséje. Felkavaró lehet sokak számára, ennek ellenére is érdemes megnézni, mert bámulatos. Elgondolkodtató, eközben mégis humoros sorozat a Válás, melynek történetéről már címe is árulkodik. És nagyon jól teszed, ha belevágsz a Viszonyba, illetve a Hatalmas kis hazugságokba. Tele van mindkettő drámával, izgalmakkal, váratlan fordulatokkal és elgondolkodtató jelenetekkel.

Izgalom

A Mindhunter egy kimondottan különleges témával foglalkozik: megmutatja a sorozatgyilkosok profilozásának kialakulását. De ne úgy képzeld el, mint valami unalmas dokumentumfilmet: hátborzongató és magával sodró, szinte lehetetlen abbahagyni. Készülj fel, hogy lerágod a tíz körmöd a Bates Motel epizódjai alatt annak ellenére, hogy ha láttad a Pszicho című filmet, akkor pontosan tudod, hogy mi fog benne végül történni. Egészen ütősre sikeredett ugyanis. Készülj fel, hogy nagyon meghatározó élmény lesz életedben, ha elkezded nézni az A Tett című sorozatot. Valós események alapján készült, és nehéz lesz szavakat találnod anya és lánya viszonyára, na és persze a nagyon különös és vérfagyasztó fejleményekre.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Ez az óriásmellű modell zaklatta az angol sztárcsapat focistáit - képek

origo.hu

G.w.M elmondta, mitől érzi nőnek magát egy nő

borsonline.hu

Vilmos herceg elhagyta a rákbeteg Katalin hercegnét

vg.hu

Senkinek sem kell a Rolex – beszakadt a svájci óraexport

ripost.hu

Ha még ettél finomat: Töltött bundás kenyér az új kedvenc

hirtv.hu

Tisztességtelenül és jogszerűtlenül járhatott el Magyarék honlapja

origo.hu

Rengeteg ukrán embert mészárolhatnak le az új ukrán taktika miatt

mindmegette.hu

Itt a Lidl nagy dobása: ilyen még nem volt egyik hazai boltban sem!

origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

Nem fogsz hinni a szemednek, ez történt Victoria Beckham születésnapján - Videó

magyarnemzet.hu

Az Orbán-gyűlölő Lilu hatalmas öngólt lőtt, ezt nagyon benézte

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

ÉLETMÓDI

Locsolkodás szárazon: az alkoholallergia jelei

ÉLETMÓDI

Megöntözlek rózsavízzel, hogy ne hervadozzál!- Hollywoodi sztárok saját kölnivel

ÉLETMÓDI

Csak a legokosabbak tudják 32 másodperc alatt megoldani a húsvéti képrejtvényt

ÉLETMÓDI

360 millióért duplex lakása is lehet, és 135 négyzetméteres terasza a belvárosban!

ÉLETMÓDI

Megszállottan szerelmes vagy a párodba? Lehet, Bovaryné-szindrómád van

ÉLETMÓDI

Így erősítsd meg otthon a gátizmaidat! Nem csak nőknek!

ÉLETMÓDI

Nem tudsz dönteni az indukciós és a kerámia főzőlap között? Segítünk, melyiket válaszd!

ÉLETMÓDI

A kínai horoszkóp felfedi: ezekre a jegyekre szenvedés vár márciusban